Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyfolytába elutasítanak?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok tudom még fiatal de nem ez a lényeg eddig bármilyen fiú teccet az osztályunkból vagy bárhonnan mindig elutasítottak :/ elég rosszul esett eddig 1 fiúval jártam de az se olyan igazi járás volt és végre szeretnék egy olyan fiút aki szeret is és nem csak kihasználni akar2012. jan. 1. 21:21
11/17 anonim válasza:
de am ha nem akarod akk ne küld ;)
12/17 A kérdező kommentje:
küldtem :$
2012. jan. 1. 21:57
13/17 Solarian válasza:
Nemtom. Esetleg képpel. Amúgy meg egy jellem leírás vagy valami? Ezek nélkül elég nehéz tudod... 17f
14/17 A kérdező kommentje:
Hát barna vállig érő kicsit hosszabb göndör hajam van, barna szemem, kicsit szeplős kb. 167 cm magas
így jó? vagy képet privibe?
2012. jan. 2. 18:59
15/17 Solarian válasza:
Oké, szerintem ez totál oké. Belső?
16/17 A kérdező kommentje:
Igazából már nem lényeges...
de köszi
2012. jan. 10. 20:00
17/17 anonim válasza:
Ne akard a fiúkat, várd meg, hogy ők akarjanak. Te csak figyeld őket, mindenre figyelj, mit csinálnak, és gondolkozz, miért csinálják azt, amit csinálnak. Egy okos lány így csinálja, a fiúk dolga a kezdeményezés, Neked úgy kell csinálnod, mintha nem akarnál semmit - azt kell akarnod, hogy Téged akarjanak. Nehéz dolog, de ha egy lány túl aktív, az menekülő reflexet vált ki. Tudatalatt azt az érzetet kelti, hogy nem kell senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!