Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 18 évesen egy 15 éves lánnyal járni?
Figyelt kérdés
Szerintem eléggé. Megjegyezném, hogy nem rólam van szó, mivel én nem járok tőlem 3 évvel fiatalabb lánnyal. Csak tegnap (szilveszterezéskor) egy nálam 2 évvel (majd nem 3) évvel fiatalabb csaj nyomult rám. Ráhagytam. Ciki lett volna. Szerintem...2012. jan. 1. 20:17
21/39 anonim válasza:
Attól még,hogy boldog és élvezi az életet,nem biztos,hogy komolytalan és gyerekes.
22/39 anonim válasza:
Ez a korkülönbség semmi... Itt inkább az a lényeg, hogy hogyan viselkedik.
23/39 anonim válasza:
A járás lehet ciki, de az hogy meghúzod.... Az nem.
Azt mondtad hogy buliba követett? Jobban örülnél ha faszik követnének? Ilyen viselkedésre kapásból rávágom hogy kicsit melegebb a helyzet a kelleténél!
Még ha gyerekesen viselkedik is de ha jól néz ki hadszóljon :D
24/39 A kérdező kommentje:
Beszélgettem vele, de nem volt semmi különös.
2012. jan. 1. 21:37
25/39 anonim válasza:
Helló
Szerintem ma már nem az a világ van amikor az évek számítanak. A lányok egyébként is hamarabb érnek, persze az sem mindegy, hogy milyen mértékben. Ha elfogadod a véleményem: Ha 15 éves, de szinte felnőtteket meghazudtoló gondolkodásmóddal rendelkezik egy lány, akkor nem ciki. Az persze más kérdés, hogy számít e, hogy körülötted mit mondanak erről az egészről. A mai világban vannak már durvább dolgok is.
26/39 A kérdező kommentje:
Épp az a bökkenő benne, hogy nem érett, egyáltalán.
2012. jan. 1. 23:32
27/39 anonim válasza:
Ha normális,érettebb,akkor nincs gáz.
28/39 anonim válasza:
Egy 18 éves srácnak pont ideális egy 15 éves csaj!
Ennyi korkülönbség kell!
29/39 anonim válasza:
Akkor most neked nem is azzal van a bajod hogy 15 éves hanem azzal hogy gyerekes és éretlen... Ha nem lenne gyerekes és éretlen semmi bajod nem lenne vele nem? Akkor ezt mondd :D Nem a korkülönbség a baj, hanem a lány személye.
30/39 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van.
2012. jan. 2. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!