Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 18 évesen egy 15 éves lánnyal járni?
Figyelt kérdés
Szerintem eléggé. Megjegyezném, hogy nem rólam van szó, mivel én nem járok tőlem 3 évvel fiatalabb lánnyal. Csak tegnap (szilveszterezéskor) egy nálam 2 évvel (majd nem 3) évvel fiatalabb csaj nyomult rám. Ráhagytam. Ciki lett volna. Szerintem...2012. jan. 1. 20:17
11/39 anonim válasza:
dehogy ciki -.-" én még mikor a 15 se töltöttem be egy 21 éves sráccal jártam...
13/39 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Kérdezz, én meg majd felelek. (ha már azt állítod, hogy kamuzok)
Ugyan miben kamuznék?
2012. jan. 1. 20:27
14/39 anonim válasza:
A lányok hamarabb érnek, nem téma, mehet.
15/39 anonim válasza:
"2 évvel (majdnem 3)"
Ez nem lehet valós ok!
olyan feje volt a csajnak mint a csubakkának?
vagy impotens vagy?
vagy homár?
Mert ezek lehetnek valós okok.
Vagy nem is nyomult rád csak képzelődtél...
16/39 anonim válasza:
18 vagy, töki, ő meg 15. Nem pedofília.
17/39 A kérdező kommentje:
Na szóval...
A korkülönbség miért ne lehetne valós ok?! :O
A feje még csak kicsit sem hasonlít csubakkáéra, nem vagyok impotens és homár sem!
Nyomult, mindenhova követett...
2012. jan. 1. 20:34
18/39 anonim válasza:
a kérdezőebben az esetben homoszexuális!!!
én 18 évesen simán meg keféltem egy 15 éves lányt,ha nem volt ronda!!
kérdező! a következő kérdés amit ki írsz az legyen,hogy mitől lettél homár..:D
19/39 anonim válasza:
Maga a korkülönbséggel semmi probléma nincs. Embertől függ, ki milyen érett. Te ezt így elhatároztad, hogy 3 évvel fiatalabb nőd nem lesz csak szigorúan kettővel vagy egyel? vagy mi? a szerelem nem így működik.
20/39 A kérdező kommentje:
De ha lelkileg egy 12 éves szintjén van?!?!
Semmi komolyság, mindig csak hülyéskedik, stb...
2012. jan. 1. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!