Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallomás, szeretetroham vagy csak a pia beszélt belőle?
Tartja a mondás, hogy a részeg ember őszinte igazán. A barátommal egy éve vagyunk együtt, nagyon jól megvagyunk, jól érezzük magunkat. Tegnap a szilveszteri bulin ő többet ivott, én csak jól éreztem magam:) tehát én voltam a józanabb:) Ő mindig jött oda hozzám bújt, szerelmet vallott, mondta, hogy velem fogja leélni az életét, ha tetszik ha nem:) és elmondta hogy mikor, hol és hogyan akarja megkérni a kezem, és milyen lesz a házunk, stb. Mindezt magától mondta, ala esetben mi ilyenekről nem beszélünk, nem vagyunk nagyon tervezgetős pár, úgyis kialakul az anyagi helyzetünkből, én hol, milyen munkát kapok stb, de azt mindigis tudtuk, hogy egymással leszünk, mégha ki sem mondtuk.
Pont ezért nem tudom hova tenni a tegnapi mondatait, ma rákérdeztem és saját bevallása szerint emlékszik rá, csak én ne kombináljak, szálljak vissza a földre és ő nem szeret ilyenekről beszélni, úgyse fogja bejelenteni előre ezeket. Néztem nagyokat.
Veletek történt már ilyesmi? Nekem tegnap nagyon jól estek a szavai, persze tudtam h a pia befolyásolja őt, de nem gondoltam volna h mára teljesen más ember lesz belőle e téren.
Szerintem Ő egy tipikus férfi: részegen elgyengül, érezelmessé válik, józanon pedig játsza a kemény férfit:)
Jól látom? Saját történeteket is írhattok!
Köszönöm! 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!