Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál valakivel, aki úgy néz ki mint a Zombi de azért kedves és aranyos?
pearls90@citromail.hu
És köszi :)
Elküldtem!
De ne mutogasd kérlek senkinek se!
Most megyek!
Köszi a biztatást
Köszi, megnézem! Miért mutogatnám? :)
Érezd jól magad!
Szia, én egy 16 éves srác vagyok, aki úgy született, hogy a bal arcomon félig bénák az izmok. Tehát ha beszélek csámpás a szám és a bal szemem sem tudom teljesen becsuni, s néha tényleg ilyesztő vagyok...... DE LESZAROM!!!! Mert ha te saját magad 100-5 ig elfogadod és szereted akkor ezt is fogod visszakapni, amíg mindig csak arra gondolsz, hogy juj, az emberek megilyednek tőlem ne vátj semmi jót, hiszen ezáltal ezt vonzod magadhoz, nem pedig azt, hogy te is ugyan olyan ember vagy mint a többi. IGEN és tényleg komolyan beszélek, SZERESD MAGAD, nem az anyagi test számít, hanem az ahogyan viselkedsz, ha látják, hogy nincs önbizalmad és csúnyának tartod magad akkor ezt a véleményt alkotják rólad, HIDD el, hogy nincs semmi baja az arcodnak, és hajrá :P
Egy jó tanács: NÉZD MEG A TITOK C. FILMET és HIDJ!!! Nekem eddig minden vágyam teljesült és kizárólag csak hittem!!!
www.titokfilm.hu - itt van egy lejátszó, és az az alatti listából keresd ki a titok c. filmet és nézd meg!!! :D:D:D
Nekem és többezer embernek már sikerült gyökeresen megváltoztatni az életét HITTEL, neked is fog sikerülni, és ez nem olyanIstenes izé hülyeség, ez az IGAZSÁG!!!
"Hittel tedd meg az első lépést"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!