Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál valakivel, aki úgy néz ki mint a Zombi de azért kedves és aranyos?
Szerintem próbáld meg elfogadni magad, és akkor talán jobb lesz a kisugárzásod, ami miatt felfigyelnek rád.
De amúgy ha kegyetlenség, ha nem, aki nekem nem tetszik egy kicsit se, azzal nem fogok járni, akármennyire lehet kedves. És itt nem arról beszélek, hogy legyen tökéletes, hanem hogy nekem legyen olyan dolog benne, ami megtetszik. Bármilyen apróság.
Én nem gondolom, hogy kegyetlen lenne az, aki nem jár velem, nyilván én se járnék például egy olyan lánnyal, aki úgy néz ki, mint a chubakka!
Az élet ilyen! Régen azt mondták, hogy az erősebb kutya b@szik, ma úgy látszik, hogy a szebb! Ez van!
Képet nem küldök! Csak kinevetnél!
Meg mi van, ha ismerjük egymást?
Csúnya vagyok, de annyira hülye nem, hogy még reklámozzam is.
Még szilveszterezni se megyek, sőt sokszor még az utcára sincs kedvem kimenni az arcom miatt, és akkor küldözgessek magamról képet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!