Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál valakivel, aki úgy néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál valakivel, aki úgy néz ki mint a Zombi de azért kedves és aranyos?

Figyelt kérdés
Szóval a srác tényleg egy torzszülött, de jófej
2011. dec. 31. 19:28
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg elfogadni magad, és akkor talán jobb lesz a kisugárzásod, ami miatt felfigyelnek rád.

De amúgy ha kegyetlenség, ha nem, aki nekem nem tetszik egy kicsit se, azzal nem fogok járni, akármennyire lehet kedves. És itt nem arról beszélek, hogy legyen tökéletes, hanem hogy nekem legyen olyan dolog benne, ami megtetszik. Bármilyen apróság.

2011. dec. 31. 20:00
 22/56 A kérdező kommentje:

Én nem gondolom, hogy kegyetlen lenne az, aki nem jár velem, nyilván én se járnék például egy olyan lánnyal, aki úgy néz ki, mint a chubakka!

Az élet ilyen! Régen azt mondták, hogy az erősebb kutya b@szik, ma úgy látszik, hogy a szebb! Ez van!

2011. dec. 31. 20:03
 23/56 anonim ***** válasza:
bocsi, de nem tudlak elképzelni, de előfordulhat h igen 20L
2011. dec. 31. 20:07
 24/56 A kérdező kommentje:
Itt könnyű igent mondani, de ha meglátnál...
2011. dec. 31. 20:11
 25/56 anonim ***** válasza:
Na most már nagyon érdekelsz. Nem raksz fel egy képet? Vagy ha nem, küldesz privátban?
2011. dec. 31. 20:15
 26/56 A kérdező kommentje:

Képet nem küldök! Csak kinevetnél!

Meg mi van, ha ismerjük egymást?

2011. dec. 31. 20:18
 27/56 anonim ***** válasza:
Nem nevetnélek ki, egyáltalán nem vagyok olyan. Én írtak többek közt az első választ (meg még egy csomó másikat:D) Szerintem nem ismerjük egymást, mert nincs zombi kinézetű ismerősöm. Köztünk marad.
2011. dec. 31. 20:20
 28/56 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha ismeritek egymást, akkor már úgyis látott, és akkor tudja, hogy te vagy az az ember, aki úgy néz ki, mint egy zombi. Ha tényleg úgy nézel ki és tudod is magadról, akkor meg nem mindegy?! :) De valószínűsítem most már, hogy nem nézel ki úgy, mint egy zombi.
2011. dec. 31. 20:20
 29/56 A kérdező kommentje:

Csúnya vagyok, de annyira hülye nem, hogy még reklámozzam is.

Még szilveszterezni se megyek, sőt sokszor még az utcára sincs kedvem kimenni az arcom miatt, és akkor küldözgessek magamról képet?

2011. dec. 31. 20:23
 30/56 anonim ***** válasza:
Ez nem reklámozás lenne, hiszen nem magadtól tennéd, hanem mert megkértelek. Tényleg nincs mitől tartanod, de ahogy gondolod. Csak akkor lehet, hogy konkrétabban is tudnék segíteni.
2011. dec. 31. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!