Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek? Van ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Van ebben valami ugye?

Figyelt kérdés
Én ugy veszem észre,hogy a csajoknak nem igen jönnek be az olyan fiuk akik kimutatják,hogy mennyire oda van értük vagyis lesi minden mozdulatukat,ugrik mint egy kiskutya.Néhány ember szerint a csaj jobban szereti,ha ő fogja meg a fiut.Szerintem olyan pasi kell nekik,aki határozott,magabiztos,és tudja hogy mit akar,nem egy bólogató kiskutya.Mondjuk aén olyan vagyok,hogy jobban szeretem kimutatni az érzéseimet élőben a csajnak,nem pedig FB vagy internet mögé bújni.
2011. dec. 31. 09:37
 1/10 anonim válasza:
Nos,élőben értelmesebb de ne ugorj mint egy kiskutya.Öööm nem sokan szeretik a magabiztos érzelmes srácokat akik bevallják érzéseiket.Ha szted így van csináld így ha nem ne xD.De attól is függ hogy milyen a csaj tipúsa ha szeret megérti ha nem hát akk az ellenkező.
2011. dec. 31. 09:40
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi..vagyis nem kell teljesen kimutatni hogy mennyire oda vagyok érte,mert néhány csaj ezt csak kihasználja,élvezi hogy mennyire van utána valaki és bolonditja csak a fiut,de tisztelet a kivételnek.Mindig annyit adni amennyit viszont kapsz :)
2011. dec. 31. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Olyan pasi kell nekik, aki jól néz ki. Bár van vmi abban is, amit írsz, egyértelműen hátrány, ha kimutatod h szereted.
2011. dec. 31. 09:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem dicsekvésképpen irom,de néhány lány irta és mondta nekem,hogy helyes fiu vagyok,olyan pasi aki bárkit megkaphat..
2011. dec. 31. 09:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Minél inkább húzod az agyát a csajnak annál jobban beléd lesz habarodva. A nem nézel ré úgy rád, mint potenciális partner, de néha bókolsz, érezteted vele, hogy nőies van kisugárzása, de neked ennél több kell, akkor igyekszik majd bizonyítani, hogy megérdemled. Persze, ehhez szükséges egy minimális vonzalom a részéről is. Olyannal nem nagyon tudsz játszani, aki le se szar.
2011. dec. 31. 10:08
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi..akkor ha a szimpátia megvan mindkét oldalról,érdeklem,akkor húzhatom az agyát:)
2011. dec. 31. 10:11
 7/10 A kérdező kommentje:
tudom most ez igy hülye kérdés lesz,de mivel tudom igy huzni az agyát,hogy vonzódjon utánam??..pl.titokzatosság,nem árulsz el mindent magadról,.még valami?
2011. dec. 31. 10:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Titokzatosság az egyik. De nem olyan szinten, hogy megkérdi melyik a kedvenc müzlid és te nem mondod el. Hihetetlen, de a nőket tényleg a belső érdekli és meg akarják ismerni milyen vagy belül, de soha ne tárd fel teljesen a kis belső világod, mindig csak a felszínéből mutass egy keveset. Ha nagyon belemélyedne a témába, tereld el valamivel a beszélgetést. Legyél humoros, csipkelődj, bókolj, éreztesd vele, hogy érdekled, de utána egyből azt is, hogy nincs rá szükséged. Vidd el "randira", amit baráti találkozónak állítasz be, nézzetek meg egy filmet, beszélgessetek, aztán ne keresd pár napig, amikor elváltok hajolj közzel hozzá, nézz mélyen a szemébe, mintha meg akarnád csókolni, aztán adj puszit a homlokára. Otthon fog ülni kétségbeesve, hogy akkor most mi van, ha nem keress két napon belül, keresd fel te, dumáljatok, viccelődjete, de ne az ilyen sablon dolgokról beszélj vele, hogy van tesód, mi a kedvenc kajád, stb. Légy kreatív, marhulj el vele mindenfélén, nevettesd meg. Hívd el bulizni, foglalkozz vele, táncoljatok, aztán hagyd ott, de ne menj messze, táncolj más lányokkal, lássa, hogy jól érzed magad nélküle is, flörtölj másokkal. Ne is vedd észre, hogy ott van. Amikor már bevágta a durcit, fogd kézen, vidd ki, sétáljatok, keress valami romantikus helyet, öleld át, közel hajolsz, rámosolyosz és elmondod neki mennyire jó vele, olyan mintha a kishuga lennél. Szerinted nagyon perverz lenne, ha megcsókolnám a kishugom? Vigyorog. Megcsókolod. Ennyi!
2011. dec. 31. 10:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Sokféleképp lehet. Az előttem szóló az egyik. Van, aki teljesen komolyan gondolja, és a nagy romantikus jelenetek nyűgözik le. Mástól elég megkérdezned, hogy akar-e dugni.

Attól függ, TE mit akarsz. Ha csak egy gyors menetet, egy-két hónap l'amourt, akkor válassz valami sablonos dolgot, aztán uccu neki.

Ha komolyat akarsz, akkor add magad, hazugsággal nem jársz jól hosszú távon. Persze idővel változni is fogsz.

2011. dec. 31. 10:54
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.hosszútávu kapcsolatot szeretnék a lánnyal,nem kalandot.Akkor nem kell egyből kimutatni neki hogy megvagyok érte halva,érezze azt hogy muszály nekem is egy kicsit harcolnom,hogy nem kaphat meg engem könnyen:)
2011. dec. 31. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!