Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobbet esszel mint szepseggel?
Nyugi, ez hülyeség!!!:D Ha találsz egy fiút, akinek tényleg megtszel majd, akkor az úgyis olyannak fog szeretni, amilyen vagy!:) Az eddig elért eredményeid is azt mutatják, hogy nem vagy buta, tehát nem fognak annak tartani. Én is megbuktam most két tantárgyból érettségi előtt, mégsem szakított velem a barátnőm és nem is tart butának (max. lustának, te butának nemXD).
2009. máj. 21. 15:48
Ugyan már!!! Ezt felejtsd el!!! Aki annyira stréber lenne, hogy e miatt csalódna benned, az meg sem érdemel!
Élvezd az életed, ne görcsölj rajt!
2009. máj. 21. 15:50
Szia! Hát ha a jogon buktál, akkor el ne keresedj!! Én is jogra járok, előtte végig kitűnő vtam, van két ffok. nyvizsgám, és nekem sem sikerült 2 tárgy, pedig sosem vt gondom semmivel. Az lehet a gond, hogy nem magolsz Te sem, hanem inkább keresnéd a logikát, ami az első évben nincs:D Fel a fejjel! Aműgy melyik egyetemre jársz? Ne csüggedj tényleg, nekem is nehéz vt feldolgozni, de ez van, ettől nm vagyunk kevesebbek! További sok szerencsét, azt hiszem, az első évhez elsősorban az kell:) Jah és a barátom egy percig sem hibáztatott, épp tegnap járt itt, meglátta mit tanulok és elszörnyűlködött..pedig ő sem buta, mérnök lesz:)
20/L
2009. máj. 21. 15:52
nem értem miért tartana bunkónak? A bunkóságnak nincs köze az IQ-hoz. Amúgy nem nevezetes hanem neves iskola szokott lenni...
2009. máj. 21. 16:04
Ln inkább azt vettem észre, hogy a fiúk bár a buta lányokat komoly kapcsolatra nem válasszák, a nagyon kiemelkedőeket sem szeretik. Lehet, hogy attól tartanak, hogy okosabb náluk. Ne aggódj emiatt. Nem ezen múlik.
2009. máj. 21. 16:05
ne haragudj. de azért lehetne egy kicsit több eszed ennél joghallgató létedre. Kiírtál egy kérdést: többet ésszel mint szépséggel? és utána ezzel egyáltalán nem függ össze a kiírt szöveged. és a bunkóság hogyan függ össze a tanulmányi eredménnyel? és miért nem tetszenél egy fiúnak, azért mert nem sikerlt minden vizsgád? jézusom. ráadásul még nem is egy meglévő problémáról beszélsz, mert még nincs is meg az a fiú, akinek megtetszettél volna...Remélem, hogy csak nagyon megártott neked a vizsgaidőszak.
2009. máj. 21. 18:11
Kapcsolódó kérdések: