Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tobbet esszel mint szepseggel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobbet esszel mint szepseggel?

Figyelt kérdés
Joghallgato vagyok...altalaban mindig jo tanulo voltam es nevezetes iskolakba jartam ,most viszont gondjaim adodtak es nem sikerult minden vizsgam...felek attol ,hogy egy fiunak megtetszem de majd bunkonak fog tartani meg butanak a jelenlegi eredemenyeim miatt...
2009. máj. 21. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez hülyeség!!!:D Ha találsz egy fiút, akinek tényleg megtszel majd, akkor az úgyis olyannak fog szeretni, amilyen vagy!:) Az eddig elért eredményeid is azt mutatják, hogy nem vagy buta, tehát nem fognak annak tartani. Én is megbuktam most két tantárgyból érettségi előtt, mégsem szakított velem a barátnőm és nem is tart butának (max. lustának, te butának nemXD).
2009. máj. 21. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Ugyan már!!! Ezt felejtsd el!!! Aki annyira stréber lenne, hogy e miatt csalódna benned, az meg sem érdemel!

Élvezd az életed, ne görcsölj rajt!

2009. máj. 21. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Hát ha a jogon buktál, akkor el ne keresedj!! Én is jogra járok, előtte végig kitűnő vtam, van két ffok. nyvizsgám, és nekem sem sikerült 2 tárgy, pedig sosem vt gondom semmivel. Az lehet a gond, hogy nem magolsz Te sem, hanem inkább keresnéd a logikát, ami az első évben nincs:D Fel a fejjel! Aműgy melyik egyetemre jársz? Ne csüggedj tényleg, nekem is nehéz vt feldolgozni, de ez van, ettől nm vagyunk kevesebbek! További sok szerencsét, azt hiszem, az első évhez elsősorban az kell:) Jah és a barátom egy percig sem hibáztatott, épp tegnap járt itt, meglátta mit tanulok és elszörnyűlködött..pedig ő sem buta, mérnök lesz:)

20/L

2009. máj. 21. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
nem értem miért tartana bunkónak? A bunkóságnak nincs köze az IQ-hoz. Amúgy nem nevezetes hanem neves iskola szokott lenni...
2009. máj. 21. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Ln inkább azt vettem észre, hogy a fiúk bár a buta lányokat komoly kapcsolatra nem válasszák, a nagyon kiemelkedőeket sem szeretik. Lehet, hogy attól tartanak, hogy okosabb náluk. Ne aggódj emiatt. Nem ezen múlik.
2009. máj. 21. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
ne haragudj. de azért lehetne egy kicsit több eszed ennél joghallgató létedre. Kiírtál egy kérdést: többet ésszel mint szépséggel? és utána ezzel egyáltalán nem függ össze a kiírt szöveged. és a bunkóság hogyan függ össze a tanulmányi eredménnyel? és miért nem tetszenél egy fiúnak, azért mert nem sikerlt minden vizsgád? jézusom. ráadásul még nem is egy meglévő problémáról beszélsz, mert még nincs is meg az a fiú, akinek megtetszettél volna...Remélem, hogy csak nagyon megártott neked a vizsgaidőszak.
2009. máj. 21. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!