Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért hiszik azt, hogy nekik mindig igazuk van, bármit megtehetnek és ők tökéletesek?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve komoly kapcsolatban élek. Amikor összejöttünk, mondta nekem a párom, hogy az előző barátnői mindig problémáztak azon hogy ő nem tud együtt érezni és bocsánatot kérni. Én akkor úgy gondoltam, hogy ez engem biztosan nem fog zavarni, hisz úgy sem fogunk annyira összeveszni. Ehhez nagyjából tartjuk is magunkat, keveset veszekedünk. Viszont ha mégis, és általában ő csinál valami bakit, vagy ő bunkó, és én ezt szóváteszem, akkor megkapom hogy pattogok, hisztizek, és hozzám vágja azt a kérdést, hogy "befejezted"? Ha valami lelki bajom van akkor pedig sosem támogat, nem próbál megvigasztalni, nem is érdekli igazán, ebből kifolyólag szinte soha nem problémázok neki semmin. Inkább magamban tartom, vagy megbeszélem a legjobb barátommal. És amikor egyszer mégis megengedem magamnak hogy szóvá tegyem a hibáját, akkor én vagyok a világ legszemetebb embere. Ez miért van?2011. dec. 30. 17:33
11/15 anonim válasza:
Tudtad, mibe mész bele. Elvileg azért vannak szeretteink, hogy ne csak a jóban számíthassunk rájuk.
12/15 anonim válasza:
Talán azért mert így is van és ez tökéletesen működött több ezer évig.
13/15 Ájron válasza:
Nem hisszük, de vannak olyan barmok, akik azt hiszik felsőbb rendűek a nőknél. Ha meg valakinek a testi erő az elsődleges mérvadó, akkor azt csak szánni tudom.
14/15 anonim válasza:
csak a kérdés címére válaszolnék: mert az ilyen egy önbizalomhiányos frusztrált kis p*cs aki csak így tud mások előtt érvényesülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!