Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téma, esetleg kérdések?

Figyelt kérdés

Van egy fiu barátom.Kb 4 hónapja ismerem , de azóta rengeteget beszélgettünk meg néha találkozgattunk is. Most októberben bevallta nekem, hogy tetszek neki..én mondtam , hogy kölcsönös az érzés , de jobb ha csak barátok maradunk ,mert nem akarok tönkretenni a barátságunkat..Ezen sokáig gondolkodtam..eddig mindig volt miről beszélgetni..most meg hirtelen nincs miről dumáljunk..minden 10 percben megirjuk , hogy unatkozok azt kész, ennyi. Tudtok valami jó témát , vagy esetleg kérdéseket amiket megtudnék tőle kérdezni és nem is unatkoznánk? Segitsetek légyszi.

( Sexxel kapcsolatos válaszokat nem kérek )

15/L

2011. dec. 30. 11:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Annyi a baj, hogy zavarban vagytok és úgy gondoljátok hogy ha bármit is mondanátok egymásnak, akkor az már felhívás lenne keringőre. Így inkább visszafogottabban közeledtek egymás felé.

Előtte miről beszélgettetek? Most is lehetne ugyanazokat a dolgokat előhozni és folytatni ott ahol abbahagytátok.

(Mellesleg ha nem akarod, hogy szexel kapcsolatos válaszokat kapj és nincs szó szerelemről sem, akkor miért pont ebbe a kategóriába írtál?)

2011. dec. 30. 11:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kölcsönös az érzés, ha lekoptattad.
2011. dec. 30. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!