Hol lehet írni a HOTMAIL-nek (magyarul)? Esetleg tu. Djátok ezekre a választ? WindowsLive és Hotmail kérdések.
Mielőtt egyesek elkezdenének okoskodni és bemásolni a Hotmail oldalán található szövegeket, szeretném elmondani, hogy olvastam őket. Viszont van pár dolog, amit így sem értek.
Tehát, vannak régi hotmail.com és windowslive.com fiókjaim. Ezeket msnhez is használtam. De már nem csak a jelszavakra nem emlékszek, hanem sok címre sem...
Arra lennék kíváncsi, hogy ha ezekbe nem lépek be akkor törlődnek véglegesen egy idő után, ne aggódjak?
És az érdekelne, hogy akkor az egész törlődik? Az msn, a levelek, a regisztrációkor beírt adataim (pl. név, lakcím)? Mert ezt így részletesen nem találtam leírva.
A másik, amire kíváncsi vagyok, hogy rá lehet-e keresni valakire ha rendelkezik hotmail-es vagy windowslive-s címmel?
Tehát ha valaki tudja a nevem akkor rám tud keresni és látja milyen e-mail címeket regisztráltam?
Köszönöm és BUÉK mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!