Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap vele álmodom. Mit tegyek?
lehet, lehet hogy nem, olyan dolgokról álmodunk amik meghatározták az életünket, valamikor az a fiú is meghatározta ezért álmodhattál róla.
De kitudja lehet ha összejössz vele megéri,csak ne várj csodát mert akkor meg jön majd a kérdés hogy tehetnéd túl magad rajta
Sajnos nálam is van ilyen.Volt valakivel egy lezáratlan kapcsolatom,aztán lett egy komoly kapcsolatom mással.A kapcsolat végén elkezdtem véletlenül álmodni az előző sráccal,és már napközben is rá gondoltam,pedig nem kellett volna.Csak a semmiből előjöttek ezek az érzések!Persze a kapcsolatomnak vége lett,voltak problémák,na meg elhidegültem :/
A másikból nem lett semmi,azóta se,néha még álmodok vele és akaratlanul is gondolok rá,de tudom,hogy esélytelen...
Köszönöm a válaszokat! :)
Azért jöhetnjek még
de érdekel, hisz akkor nem álmodnál vele. nagyon is akarod azt a pasit, csak még magadnak se vallod be. amit nappal nem teszel, tehetsz meg, megteszed álmodban.
nekem is volt egy visszatérő álom pasim, azt hittem, már nem fogok róla álmodni, tegnap mégis :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!