Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet manapság egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet manapság egyáltalán normális kapcsolatot kialakítani, anélkül hogy ne csak azért legyünk a másikkal, mert rohadt jóképű a pali vagy meg akarjuk fektetni a lányt?

Figyelt kérdés
Mindenki elvan a régi csalódásaival, a nők nem bíznak a férfiakban, mert egy egy-kettő kihasználta őket, a férfiak nem bíznak a nőkben, mert rengetegszer csalódtak bennük, valamint a folytonos elutasítások miatt, már önbecsülésük sincs. Ha mégis kezdeményeznek, akkor a fent említett okok miatt a nő úgyis elhajtja. A nő meg kapcsolatot akar, de ha mindenkit elhajt, akkor nem is adja meg az esélyt, hogy boldog legyen. Ördögi kör, van ebből kiszállás?
2011. dec. 30. 09:20
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
visszatérve a kérdéshez: Igen, lehet normális kapcsolatot kialakítani, de csak ahhoz illő személlyel...én például több mint 1 éve vagyok kapcsolatban, és nálunk sem az volt az első fél évben, hogy megállás nélkül szeretkeztünk...a lényeg, hogy olyan pért találj, aki nem csak kihasználni akar, hanem tényleg szeret...:)
2011. dec. 30. 10:50
 12/21 anonim ***** válasza:
remélhetőleg igen.
2011. dec. 30. 11:04
 13/21 anonim ***** válasza:
5%

érdekes kérdés

elvileg van, gyakorlatilag meg nem igazán hiszek benne. mindenki mondogatja hogy jaj a 21. század, de a legfontosabb akkor is az marad, hogy "mekkora mellű a nőd és meddig bírod feltekerni a kocsiban a hangerőt" - ha alább adja mindenki, és igénytelen lesz, mert nem bírja egyedül, vagy nem is akar komoly kapcsolatot, akkor nem meglepő, hogy az élmény sem lesz olyan, mint egy komoly kapcsolatban, és folyton kiábrándulunk egymásból.

"van! az akasztás. ez mindig is így volt és mindig is így marad. abban reménykedhetsz hogy egyszer megismer egy olyan csaj aki látja az értékeket! vagy marad a jó öreg manipuláció.. :D fegyvernemet mindig te választasz! hiszen te mész oda! :) elhajt nembaj van belőle még pár.. elhajt?!?!!? akkor öregen egyedül fog megdögleni. :D ki nem sz@arja le?"

másik opció, hogy az olcsó ribiket megfekteted, és úgy halsz meg öregen, magányosan.

"hogy ti mien ostobák vagytok. Látszik h még nem volt normális kapcsolatotok. lehet normális kapcsolat hátsó szándék nélkul is. Csak vannak akik nem tudnak bízni, nem mernek próbálkozni. Ez nem az egész emberi faj hibája hanem csak annak a baja aki képtelen túllépni a csalódásokon. Én lassan 2 éve vagyok egyutt párommal. nem csak azért jottem vele ossze mert jóképu hanem azért is mert jókat tudtunk beszélgetni meg ienek. És képzeled h ha o csak azért jott volna velem ossze h megfektessen akk nem lenne valam már 2 éve. Nekem is voltak hatalmas csalódásaim és neki is. Csak mi túl tudtunk ezeken lépni és mertunk újra belekezdeni a dolgokba."

ebből látszik, hogy kezdő vagy, vagy igénytelen. általában egy párkapcsolat max 3 évig élvezhető és 4 évig tart. bizonyára elfogult vagyok, de többségükben úgy láttam, a lányok voltak idióták, 1 olyan esetet ismerek, hogy a srác volt gyerekes és kétszínű.

meg aztán valahogy sosem tartottam hitelesnek egy olyan ember magyarázatát, aki kb soha életében nem küzdött meg a visszautasítással, és 10x annyian tettek ajánlatot neki (értsd nő).

"te nem tudsz drága értelmezni

"akkor nem lenne velem már két éve" azaz akkor nem lennénk ien régóta egyutt.

Kár h ezt mint az ovisoknak el kell neked magyarázni. Ha 2 éves kapcsolatod van és mégis ieneket írsz akkor az nem NORMÁLIS kapcsolat. Ezek szerint valami nem stímmel mert én ha jól érzem magam egy kapcsolatban akkor nem írnál ieneket másoknak"

szerintem meg baromi mázlista vagy, hogy téged valaki elvisel. meg aztán amiről nem tudunk, az nem fáj

"Igen, ebből a körből van kiszállás, ha a pasi nem csak ágybabújni akarna, és a nőknek nem számítana annyira a külsőség, hanem megismerné elülről is."

szépen hangzik, csak a valóság ettől nagyon elmarad. többnyire pont azért maradnak a külsőségek, mert belső érték nincs. ha a férfi érzéketlen, akkor bunkó macsó, legalább lehet benne csalódni, lefoglalja a buta libát. ha a férfi érzékeny, akkor unalmas, ki lesz dobva. ha a lány buta ribi, könnyen megkapható, ha beszélgetni kell vele problémás. már csak azért is, mert ha megszólal...

" mielott megint belémkotsz javítanék

ha jól érzed magad a kapcsolatban akkor nem írnál ieneket másoknak"

bagoly mondja verébnek, hogy vermet ás

2011. dec. 30. 11:24
 14/21 anonim ***** válasza:

"... a férfiak nem bíznak a nőkben..."

Aki ilyet mond, az valójában önmagában nem bízik. Ha leírnám, hogy miket művelt és még most is miket tesz a volt feleségem, a gyk. olvasók többsége vagy kiugrana az ablakon vagy kiirtaná a nőket.

Én bíztam abban, hogy tudok tanulni a csalódásomból. Talán ezért nem volt (sokkal) több elutasításom, mint sikerem és talán ezért van egy tündéri barátnőm.

2011. dec. 30. 11:33
 15/21 Lifeishard ***** válasza:
100%

Elvileg és gyakorlatilag is létezik. Minden emberben - na jó, nem mindenkiben :) - ott vagyon a belső érték, csupán úgy alakítja a dolgokat a mai társadalom - by média - hogy a külsőségekre helyezd a hangsúlyt, mert arra jóval több gempát elverhetsz. Ne gondolkozz, ne érezz, ne elemezz. Úgyis mindenki a külsőségekre (1.) meg az élvezetekre (2.) hajt, tégy Te is így, hiszen egyszer élsz (1.: a nők a pasik külseje alapján ítélnek; 2.: a pasik csak szexet akarnak). Egy igazi párkapcsolat (nem az elvagyunk típusú) komoly energiabefektetés, érzelmi és szellemi intelligencia is kell hozzá. Ez a kettő pedig csak rövidtávon kifizetődő a társadalom számára, hosszabb távon semmiképp. Csakhát az ember társas lény ugye, próbálkozgat, néha összejön valami kapcsolatféle, talán gyerek is lesz, mert a fajfenntartás belénk van kódolva, (meg ugye a gyereknek is lehet játékot venni), de mivel nem igazán ölünk bele energiát, felbomlik, de sebaj, hiszen a mai világban minden lecserélhető. Persze a csalódás megmarad, de egye kánya, legközelebb majd óvatos leszek, nem nyílok meg, meg jobban "megválogatom". De mi van, ha nem lesz kiből, mert mindenki "igazodik"? Szerencsére ez az egész életidegen, az ember nem így működik, és aki képes felülemelkedni - mert az nem olyan nehéz, hiszen az értékek velünk születnek -, ki tud alakítani tartós párkapcsolatot, ha talál magához hasonlót.

26/F

2011. dec. 30. 14:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Elvileg és gyakorlatilag is létezik. Minden emberben - na jó, nem mindenkiben :) - ott vagyon a belső érték, csupán úgy alakítja a dolgokat a mai társadalom - by média - hogy a külsőségekre helyezd a hangsúlyt, mert arra jóval több gempát elverhetsz. Ne gondolkozz, ne érezz, ne elemezz. Úgyis mindenki a külsőségekre (1.) meg az élvezetekre (2.) hajt, tégy Te is így, hiszen egyszer élsz (1.: a nők a pasik külseje alapján ítélnek; 2.: a pasik csak szexet akarnak). Egy igazi párkapcsolat (nem az elvagyunk típusú) komoly energiabefektetés, érzelmi és szellemi intelligencia is kell hozzá. Ez a kettő pedig csak rövidtávon kifizetődő a társadalom számára, hosszabb távon semmiképp. Csakhát az ember társas lény ugye, próbálkozgat, néha összejön valami kapcsolatféle, talán gyerek is lesz, mert a fajfenntartás belénk van kódolva, (meg ugye a gyereknek is lehet játékot venni), de mivel nem igazán ölünk bele energiát, felbomlik, de sebaj, hiszen a mai világban minden lecserélhető. Persze a csalódás megmarad, de egye kánya, legközelebb majd óvatos leszek, nem nyílok meg, meg jobban "megválogatom". De mi van, ha nem lesz kiből, mert mindenki "igazodik"? Szerencsére ez az egész életidegen, az ember nem így működik, és aki képes felülemelkedni - mert az nem olyan nehéz, hiszen az értékek velünk születnek -, ki tud alakítani tartós párkapcsolatot, ha talál magához hasonlót.

26/F"

nem rossz gondolatok, de nem mindent a média tesz tönkre. önmagában az kevés. sajnos nehezebb elismerni, hogy az igénytelenség bennünk van. tény, hogy mások úgy manipulálnak, hogy nekik ebből anyagi bevételük legyen, de már józan paraszti ész sincs.

tény hogy alapvetően fogyasztói a gondolkodás, élvezni meg semmit se tudunk, mert még örömöt is teljesítési kényszerből akarunk átélni.

mondjuk sok romantikát nem érdemes fűzni a régi korok "gyere marcsa a kazalba" életviteléhez sem, ahol bár volt még pártás és hajadon lány, volt legény és udvarlás, de a házasság ritkán szólt a szerelemről...

talán az ember alapvetően elégedetlen mindennel, kihívást és szórakoztatást vár az élettől

2011. dec. 30. 15:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Lehet.

Mondjuk nekem elég magas ez az állandó ujjal mutogatás a másikra.

Én nem vagyok sovány, nem sminkelek, és még csak a divatot sem követem. És mégsem voltak kudarcaim. Volt olyan férfi aki a nádszál lányokat kedvelte és mégis engem akart.

Én mindig lefixáltam az illetővel már az elején, hogy nem tűrök, képmutatást és hazugságot a kapcsolatba, csak egyenes, jellemes embert tűrök meg magam mellett. Lebeszéltük a határokat, mi az ami megengedhető és mi az ami már nem.

És sose voltak kavarások, gondjaim a párkapcsolatban. Szóval szerintem aki panaszkodik az hülyén csinálja.

22/L

2012. jan. 2. 11:45
 18/21 anonim ***** válasza:
ez kissé merész következtetés. ennyi erővel rávághatnánk, hogy nem vagy túl igényes, úgy könnyű
2012. jan. 2. 12:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Mivel ez egy igen gyakran előforduló kérdés itt, és úgy általában az interneteken, gondolom már olvastál erről véleményeket... és mégis feltetted a kérdést. Te akkor most azt akarod hallani, hogy: nem, nem lehet normális kapcsolatokat kialakítani? Igazam van? Mert ha igen, akkor tessék, itt van. Pakolj össze és menj Bhutánba szerzetesnek.

Egyébként lehet normális kapcsolatot kialakítani, csak nem minden ember képes rá. Nekem volt már n+1 csalódásom és mégis most van egy nagyon kedves és aranyos barátnőm, aki csak ritkán csinál olyant, amitől égnek áll a szőr a hátamon; pedig nem vagyok az a hú de "jóképű pasi". Még pénzem sincs igazán.

2012. jan. 2. 21:03
 20/21 anonim ***** válasza:
jó a kérdés ,és a válaszok is :) nekem most nincs kedvem mást irni .
2012. jan. 11. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!