Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat vagy szingliség?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 00:55
1/9 anonim válasza:
minden2őnek vannak előnyei és hátrányai...
3/9 anonim válasza:
Macska. A kutya már párkapcsolat :)
Amúgy meg ez erősen helyzet,- és egyénfüggő dolog. Vannak emberek, akik nem tudnak egyedül lenni, mások meg képtelenek alkalmazkodni.
A párkapcsolatban kockáztatod a szíved/lelked, hiszen van mit veszítened, a szingliséggel meg a szeretet/szerelem lehetőségétől fosztod meg magad.
Nyilván ez csak az érzelmi része a dolognak, a fizikális az más téma...
4/9 anonim válasza:
Az ember az egy társas lény alapjában. Szóval ez egy igen buta kérdés. De tény, h akit sok csalódás ért már nehezebben megy bele egy kapcsolatba félve az újabb elutasítástól.
5/9 anonim válasza:
Boldog párkapcsolat, ez nem kérdés. Szingli csak addig akarsz lenni, amíg nem találod meg azt az embert, aki mellett teljesen szabadnak érzed magad, és mégsem vagy egyedül.
6/9 anonim válasza:
én nemrég jöttem ki ey kapcsolatból,és tulajdnképp,amit nem tudsz megtenni mással, csak a pasiddal/csajoddal,az a szex,minden mást a haverok,szülők,jó barátok meg adhatnak.
7/9 anonim válasza:
Így van. Ha felül tudsz emelkedni a kangörcsön, akkor már nem is olyan nagy szám a túlmisztifikált párkapcsolat. Amúgy meg nagy részük a látszat ellenére igen csak nyögve nyelősen megy, másrészt meg lehet papolni szabadságról és elfogadásról, de a kapcsolat az akkor is egyfajta béklyó.
9/9 anonim válasza:
Akkor nekem olyan béklyó, amiből sosem akarok szabadulni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!