Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A barátom,akivel 18 hónapja járok,szóval ugye vele leszek szilveszterkor meg pár haverjával.

Ma nem tudtunk találkozni...

A holnapot olyan hülyeséggel mondta le,hogy azzal úgy felb*szott... Ugye majd ott veszik meg a piát,ahol lakok,hát mondom neki,hogy akkor elkísérlek(motorral jönnek) és közölte velem,hogy de nem... pedig nincs messze a bolt,el tudna kísérni... Hát mondom neki,hogy akkor gyere el a boltozás után,de neki az se jó,mert akkor hol a pia,hát mondom te leteszed itt,ők meg hozzátok beviszik,erre,de nem,mert lehet nem lesz otthon apuja,mondom akkor hazaviszik,azt majd hozzák,de neki az se jó...

Most komolyan,hát ilyen hülye kifogást... -.-

Ezzel úgy felb*szott...

De,ha elmondom neki a véleményem,akkor én vagyok a rossz,ha nem akkor is,így mindig k*ssba vagyok...

De ez tényleg felk*úrt...

Mit tegyek???

Én 17/L ő 19/F

2011. dec. 29. 22:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
menj aludni
2011. dec. 29. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Eladó egy AMD Radeon HD 6850 1gb gddr5 garanciát nem vállalok!
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
Hagyd szerencsétlent élni..
 4/14 szamóca.. ***** válasza:
69%
hát az én tanácsom nem fog tetszeni, de szerintem ne hisztizz ennyit.
2011. dec. 29. 22:34
 5/14 anonim ***** válasza:
22:33: Mennyibe fáj? Bekötném másodkártyának az Asus 6970-em mellé :))))
2011. dec. 29. 22:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Mit tegyek???

ne kínozzd szegény embert a hülyeséggel

és vedd ki a kezedet és az ő kezét is a biliből, mert sz.ros lesz

2011. dec. 29. 22:36
 7/14 anonim ***** válasza:
#2: bakkecske már nincs?
2011. dec. 29. 22:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Vágnivaló disznót mennyiért kapni?
2011. dec. 29. 22:37
 9/14 anonim ***** válasza:
22:35 már megveték
2011. dec. 29. 22:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Látszik hogy már nem érdekled őt ennyire, ha tényleg fontos vagy neki akkor simám mondta volna hogy akkor legyél ott te is és kicsit tudtatok volna dumálni is. Nem érdemel meg téged mert értelmetlen kifogásokkal küld el téged a fenébe, bár te tudod hogy igazán mit akarsz te barátod meg stb... De nem ártana kicsit elbeszélgetned vele a dolgokról mert így nem lesz valami tartós a kapcsolat.
2011. dec. 29. 22:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!