Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
A barátom,akivel 18 hónapja járok,szóval ugye vele leszek szilveszterkor meg pár haverjával.
Ma nem tudtunk találkozni...
A holnapot olyan hülyeséggel mondta le,hogy azzal úgy felb*szott... Ugye majd ott veszik meg a piát,ahol lakok,hát mondom neki,hogy akkor elkísérlek(motorral jönnek) és közölte velem,hogy de nem... pedig nincs messze a bolt,el tudna kísérni... Hát mondom neki,hogy akkor gyere el a boltozás után,de neki az se jó,mert akkor hol a pia,hát mondom te leteszed itt,ők meg hozzátok beviszik,erre,de nem,mert lehet nem lesz otthon apuja,mondom akkor hazaviszik,azt majd hozzák,de neki az se jó...
Most komolyan,hát ilyen hülye kifogást... -.-
Ezzel úgy felb*szott...
De,ha elmondom neki a véleményem,akkor én vagyok a rossz,ha nem akkor is,így mindig k*ssba vagyok...
De ez tényleg felk*úrt...
Mit tegyek???
Én 17/L ő 19/F
Mit tegyek???
ne kínozzd szegény embert a hülyeséggel
és vedd ki a kezedet és az ő kezét is a biliből, mert sz.ros lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!