Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, a mackós testalkatú pasiknak van még esélyük egy normális párkapcsolatra? Ti hogy vagytok ezzel?
22:01- Ez igazán szépen megfogalmazott, korrekt válasz volt!
Köszi a normális választ! :)
Nekem személy szerint nem jönnek be..inkább a vékonyabbakra bukok,ilyen vagyok.:) Bár,ki tudja,ha megfog valami benne ..:)
És simán esélye van egy normális párkapcsolatra :D A normálisnál nem is a külső a legfontosabb szerintem..
Persze, hogy van! Én életemben 2x voltam nagyon, nagyon szerelmes és az egyik egy mackós pasi volt. Levett a lábamról a kedvességével, a közvetlenségével.
De sajnos én nem kellettem neki (vékony, csinos, szőke lány vagyok.. :) ).
19:50: Hát akkor az a maci egy egetverő nagy barom volt... Egy csinosz szőke nőt eldobni... Nem volt épeszű a fazon az is biztos :)
22F
22F úgy gondolod? :)
Hát figyelj, van ilyen, nem jöhetünk be mindenkinek! Szép is lenne, ha úgy lenne!
Bele kellett hát törődnöm, hogy nem kellettem a mackós pasinak, de erre ráment egy jópár évem! :(
A legtöbben elhíznak,amint párkapcsolatba kerülnek valakivel.
Sokaknak csak addig számít a külső,még fel nem szednek valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!