Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eddigi leghosszabb, már véget ért kapcsolatotoknál mi volt a szakítás oka / mik voltak az okai?
4 év után lett vége, már az első fél év után megromlott a kapcsolatunk, nem figyeltünk egymásra. teljesen különböző elvárásaink voltak, ő nem volt hajlandó változtatni, csak mikor már késő volt, akkor látta be, hogy igazam volt. közben volt néhány hónapos szünet is. azután már nem kellett volna újrakezdeni. csúnyán váltunk el, nem beszélünk azóta sem. 32 éves létére nem lehetett rábeszélni, hogy repüljön ki a családi fészekből :) vicc
szerettük egymást. elrontottuk valahol. nyilván nem ő volt megírva. ilyen az élet, mindenből tanulunk egy kicsit, nem?
2 éves kapcsolat, túlzott féltékenység, ellenőrzés, állandó cirkuszolás, öngyilkossággal fenyegetőzés, érzelmi zsarolás, és amivel végleg elásta magát, a pofozkodás. Azután úgy voltam vele, hogy most már fel is kötheti magát, nem hat meg semmivel, és kész vége. (Ma is él. Megtanultam, hogy azt lehet zsarolni, aki hagyja magát.)
Másik, szintén majdnem 2 év volt, a szakítás oka a túlzott alkoholfogyasztás - értsd olyan undorító részegre leitta magát társaságban, hogy folyton égtem vele, és nem akartam egy 4 éves értelmi fogyatékos szintjére lesüllyedt ember kísérője lenni. Én se vetem meg a bulizást, de azért ez nekem is sok volt.
Mostanival 2,5 éve bírjuk, bár éppen punnyadás van, de megbeszéltük, és mindketten változtatni akarunk ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!