Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyen? ilyen is marad vagy megváltozik?
Huhh, ha ezt a magyar tanárod elolvasná...
Most akkor smárolt egy csajjal, mikor már veled járt vagy mi van?
Ezeket azért mondja el, mert őszinte akar lenni veled. Ha nem szeretnéd az ilyen dolgait hallani, akkor mond meg neki, hogy ne mondja el, csináljon amit akar, de te nem akarsz róla tudni.
esküszöm megpróbáltam.
próbálkoztam vagy 5 percig, de nem sikerült.
nem bírom összerakni, hogy mi történt.
oké
még most sem megy.
Könyörgöm, egész mondatokat!
huuuuuh ez nekem is bonyolult:D :)))) XD
szóval a pasidnak kell egy kis idő mig megismer egy lányt aztán mig "megismeri" lehet hogy ha rájön az 5 perc lesmárolja??????? hát ha igy van akkor épp elég baja van a pasidnak, egyszer kell megismerjen valakit aztán utána smárolgasson...szerintem:P ha ilyen lenne valaki aki megakar engem ismerni akkor helyből elküldeném a sunyiba...nehogy már a nyúl vigye a puskát...megakar ismerni, de idő kell neki s idő közben mig ismerget lesmárol? :D hát szerintem kutyából nem lesz szalonna, már nem azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!