Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az együttélés tényleg árt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az együttélés tényleg árt a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Több mint 5 éve vagyok együtt a párommal, fél éve költöztünk össze.

Néhány ismerősünknek az a véleménye, hogy ha együtt élünk, akkor egyszercsak megunjuk egymást, és hogy nem fog sokáig tartani a szerelem. (Szerintem ez hülyeség, én úgyanúgy szeretem a párom, vagy talán még jobban.)

Gondoltam megkérdezem,( mert már annyian mondták), nektek mi a véleményetek?

22/F

2009. máj. 21. 08:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy melegek vagyunk.
2009. máj. 21. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt szokták mondani, hogy lakva lehet a legjobban megismerni a másikat. Ez lehet előnyös és hátrányos is, attól függően, hogy egymás napi viselkedése hogyan jön be a másiknak. Ez szerintem független attól, hogy melegek vagytok vagy heterok.
2009. máj. 21. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel hetero vagyok nem tudom megítélni, de a baráti köömben van két pár, akik több mint 10 éve (az egyik lassan 20) élnek együtt és köszönik, jól vannak.
2009. máj. 21. 09:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előttem szólóval. Egy ilyen kérdésben nem lehet általánosítani. Van olyan az ismeretségi körömben, akik nagyon jól megvoltak, álom pár voltak addig, amíg össze nem költöztek. Az volt az érdekes, hogy mindketten független felnőttek voltak, saját lakással. Gyakorlatilag együtt éltek, mert hol a srácnál voltak, hogy a csajnál, de nem bútoroztak össze. Amint ez megtörtént, 4 hónap múlva szakítottak.

Azért ne ijedj meg, van ellen példa is az ismeretségi körömben.

Majd idővel kiderül, hogy a kölcsönös alkalmazkodás, mennyire megy Nektek.

2009. máj. 21. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:

ez egy eset a sok közül, ahol tilos az általánosítás.

teljesen az együtt élő pártól függ, hogy árt-e a kapcsolatnak vagy nem.

én is úgymond együtt élek a párommal, és soha semmi problémánk nem volt ez miatt (más miatt sem):D

lassan 2 éve vagyunk együtt.

2009. máj. 21. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:
hüly.eség! mi 4 éve élünk együtt a párommal és abszolút nem unjuk egymást..
2009. máj. 21. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!