Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetek egy tokeletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek egy tokeletes szereto?

Figyelt kérdés
Szeretnek egy tokeltes szereto lenni egy hazas embernek.Egyutt vagyunk nagyon jo..de szeretnek az a no lenni aki mellett elfeledi a gondjait es szivesen talalkozik velem.nem allunk ezzel rosszul csak kivancsi vagyok a tapasztalatitokra.
2009. máj. 20. 23:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne egy nös férfi szeretöje legyél,hanem valakinek a szerelme. nem hangzik jobban?
2009. máj. 20. 23:43
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Én soha nem avatkoznék bele egy házasságba, és már csak női büszkeségből sem lennék másodhegedűs.. de ezt Te tudod!

Szerintem nem úgy lesz tökéletes szerető valaki ha minden praktikát kitanul, hanem ha nagyon szereti a másikat és érzi mire van szüksége. És ez fordítva is igaz. Így lesz tuti siker. Ha tiszta szívből szeret a férfi akkor mindenhogy jó szerető leszel, de ha nem szeret, csak másodikként vagy jó, akkor sehogy nem leszel a tökéletes szerető.

2009. máj. 20. 23:49
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
nem aláznám meg magam ennyire hoyg valaki lábtörlöje legyek
2009. máj. 20. 23:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyira szemét dolog nős emberrel kavarni. Inkább fognál egy pasit aki csak a tiéd, nem pedig egy házasnak az ágyasa lenni... Na de bocsi, hogy ez a véleményem, de akkor is. Tökéletes szeretője nem lehetsz, ilyen nincs.
2009. máj. 21. 08:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egy családba nem rondítanék bele...a miénkkel ez történt, 5 éves koromban elváltak a szüleim ilyen dolog miatt, hadd ne írjam le a véleményem az ilyen nőkről...Tudom, hogy ehhez két ember kell, de akkor is legalább az egyiknek legyen esze.....
2009. máj. 21. 09:08
 6/15 anonim ***** válasza:
25%
A tökéletes szerető és a feleség között pontosan 2 különbség van: 20 év és 30 kiló.
2009. máj. 21. 09:31
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
rib.nc vagy. de nagyon.
2009. máj. 21. 09:42
 8/15 anonim ***** válasza:
41%
A jó szerető az nagyon jó az ágyban, nem kíváncsiskodik hogy amikor nincs vele a "pasija" akkor hol van, nem fáj a feje esténként vagy épp amikor sikerül találkozni, jó vele dumálni is, nem játssza el a sértődöttet ha esetleg egy hétig nem hall semmit a pasiról...stb. Ilyesminek kell lenni a jó szeretőnek szerintem. Csak ügyesen és ne feltűnően! ;)
2009. máj. 21. 11:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak ügyesen? Milyen nők vannak?! Családi élet ilyesmi? Nagyon büszke lehetsz Magadra... Egyébként az ilyen szerető félek nem tartanak attól, hogy amikor ők lesznek feleségek, akkor majd jön egy szintén szerető akivel hülyére csalja őket a férjük? Tudok egykét ilyen esetről, és ezeket a ribiket nem sokan sajnálják!
2009. máj. 21. 16:30
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem a kommentalasotokra vagyok kivancsi,hiszen akkor ugy irtam volna h vessetek meg a szeretot.mert nem tartjatok meg magatoknak?en a kerdesemre szeretnek kapni valaszt,nem vagyok kivancsi egy kozvelemeny kutatasra.Ennek az oldalnak nem a lenyege h mindenki a temaba irjon...lol
2009. máj. 21. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!