Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nem gáz, ha szünetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nem gáz, ha szünetben sokat vagyok a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
2 és fél hónapos kapcsolat.Én 17/f ő 16/l.Kb. kétnaponta vagyunk együtt úgy 5 -6 órát esetleg 7-et.

2011. dec. 29. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Mégis, miért lenne gáz? Szeretitek egymást (gondolom), hát használjátok ki az időt!
2011. dec. 29. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
miért lenne gáz? örülj neki,h sok időt tudtok együtt tölteni.
2011. dec. 29. 11:59
 3/9 A kérdező kommentje:

Én örülök, csak lehet h neki sok.

vagyis ettől tartok.:)

2011. dec. 29. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem tőle kérdezed meg? Honnan a fenéből tudjuk mi neki a sok?
2011. dec. 29. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia:)

Szerintem ha sok, akkor szólni fog.:)

Én két hónapja vagyok együtt a barátommal, még a kapcsolatunk elején mondta, hogy ha valami sok nekem nyugodtan szóljak.

Szerintem ha sok lenne neki nem találkozna veled, vagy szólna:)

2011. dec. 29. 12:02
 6/9 A kérdező kommentje:
csak véleményt kértem
2011. dec. 29. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan beszélhetsz vele erről őszintén, egyébként szerintem észrevennéd, ha nem akarna veled ennyit együtt lenni.
2011. dec. 29. 12:10
 8/9 Normálisvagy? ***** válasza:
Én magamból indulok ki, nekem pl. sok lenne! DE ezt nem azért írom, mert neki is sok! Rá kell kérdezned vagy megmondani neki, ha soknak tartja ezt a mennyiséget szóljon!
2011. dec. 29. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék ha ennyit tudnék a párommal együtt lenni! Így hogy csak szünetekbe van ez nekem nem lenne sok. L/16 :)
2011. dec. 29. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!