Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat kérek tőle? Barátnőmmel 5 vagyunk együtt. Minden remekül megy.
Figyelt kérdés
De kértem tőle egy félmeztelen képet azt mondja nem mert közös gép..jó oké igaza van.
Mostanság eléggé rákanyarogtunk a sex-re,nagyon ő is én eléggé be voltunk indulva és mondtam neki,hogy mutasson valamit camerán,lehet én vagyok túl perverz kitudja.
De mondjuk eléggé perverzek vagyunk az ágyban akkor ezt mért nem vállalta mért baj neki ha ilyet kérek ,mert nem ad igazi indokot csak ilyen hülyeségeket és terel..
akkor most??
2011. dec. 26. 21:34
1/4 anonim válasza:
Mert közös gép. És nem vagy fizikálisan ott. És nőből van.
2/4 A kérdező kommentje:
de a vido az msn-lenne ezt nem lehet rögzíteni.
Erre azt mondom hogy közös gép de kitalálták a folder lock-ot :)
2011. dec. 26. 21:38
3/4 anonim válasza:
túl perverz vagy. ne erőltess már rá ilyen hülyeségeket. ha látni akarod meztelenül akk told oda a p.fád személyesen, ha úgy nem akar semmit mutatni, akk jóhogy msnen se fog mutatni semmit.
4/4 anonim válasza:
de az msn videot is lehet rögzíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!