Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éretlen vagyok?

Figyelt kérdés
Tetszett egy fiú. El kezdtünk járni, de egy hét után szakítottam vele, mert nem bírtam, zavart, hogy olyan közel van mindig, zavarban voltam. Akkor kicsit megnyugodtam, de most megint tetszik. Talán éretlen vagyok még a járásra?
2011. dec. 29. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik. Nem kell ezt a járás dolgot erőltetni. Barátkozzatok aztán lesz ami lesz.
2011. dec. 29. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Anyám...Sztem majd kijöttél az oviból, akkor kísérletezz párkapcsolattal.
2011. dec. 29. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
mint az egy napos alma, öcséééém, de sötét vagy..... bekakilsz, aztán emiatt ott hagyod a fiút aki tetszik! vegyél inkább egy barbie-t, az való neked, hugi!
2011. dec. 29. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen.Éretlen vagy még egy kapcsolatra!Mennyi idős vagy?Inkább barátkozz! :)
2011. dec. 29. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen valóban éretlen vagy még ehhez a járás dologhoz. :)

Ebben a korban még nagy érzelem hullámzás van ahogyan neked is szóval nem kell megijedni. 1-2 év és elfog múlni ez az "állapot" :)

2011. dec. 29. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!