Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, h még éretlen vagyok a szerelemre. Az majd fog változni?
18/L vagyok. Kb. 14 éves korom óta küzdöttem a szerelemért, sikertelenül. Voltak akik nekem tetszettek, voltak, akiknek én tetszettem, de nem lett semmi egyikből sem. Magamról most már tudom, h miért nem, mert egyszerűen nem érettem meg rá(a fiúkról nem szeretnék beszélni, az más tészta).
Eljutottam arra a pillanatra, h rájöttem, h még egy aprócska bókot sem tudok rendesen fogadni, h zavarban leszek, ha azt érzem, h közelít felém vki, nem tudom elengedni magam. Néha olyannak érzem magam mint egy kislány. De örülök, h rájöttem erre és főleg, h beláttam. A kérdés már csak az, h hogyan változtassak rajta?
Lassan 19 éves leszek, de nem érdekel, úgy döntöttem, h jó ideig hanyagolom az ellenkező nemet. A kérdésem már csak az, jobban mondva a kérésem, h segítsetek. Hogyan tudnék megváltozni? Érett gondolkodású, fiatal nő lenni?
szerintem ez az első lépés afelé hogy megérj rá:)
az nem a "szerelem"...illetve de, az is az...diákszerelem, vagy nem tudom... amit olyan fiatalon hajkurászunk. az olyan "having fun". eprsze szerelmes vagy, de szerintem a szerelem nem az amit kézzel lábbal keresni kell, hanem ez a kulcsa. hogy rájössz, hogy nem kell keresned. majd jön egy ember, és megmutatja neked mi az.
egyébént nem vagy egyedül ne félj, én itt állok 20 éves fejemmel, és egyszerűen nem akarok szerelmes lenni, egyelőre legalábbis. évekig kattogtam érte, és rájöttem hogy a próbálkozások, a cuki srácok mind csak olyan belemagyarázott szerelem volt, mert arra vágytam.
ha létezik és annyira ránk akar találni a szerelem arra nem kell felkészülni és várni és keresni.
Velem is így volt:) Azután jött egy srác, akivel "átlendültem a holtponton", és rájöttem, hogy nem is olyan "ijesztőek" a párkapcsolatok:D De az tény, hogy a bókokat, és a nagyonromantikus helyzeteket még mindig nem tudom kezelni.:) Általában olyankor elkezdek hülyeségeket beszélni, meg baromkodni:D Szóval van még hová érnem:)
De neked is majd lesz olyan srác, aki mellett majd úgy érzed, hogy nem érdekel, hogy mennyire vagy érett, akkor is akarod a kapcsolatot:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!