Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiszakadt a gumink, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszakadt a gumink, de nem tudjuk hogy a barátom el e ment. A gumiban nem találtunk erre utaló jelet.. Lehetséges a teherbe esés?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 21:34
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Utolsó, az "elment-e"-t egybeírják, kötőjellel. Ne okoskodj fölöslegesen.
2011. dec. 28. 22:00
 12/21 anonim ***** válasza:
21:36 vagyok, oké hogy kiszakadt a gumi, de attól még magyarul írni tudni kéne nem? Oks, rossz vagyok helyesírásból, de azért ezt mindenki érzi "el e ment" kicsit hibás.
2011. dec. 28. 22:01
 13/21 anonim válasza:
*Bocsánat, utolsó előttit akartam írni.
2011. dec. 28. 22:02
 14/21 A kérdező kommentje:
istenem....eszembe nem volt a helyesírásra figyelni.....ez a legkisebb gondom.....akik itt a helyesírással vannak elfoglalva szerintem rossz oldalon járnak.....de ezért köszönöm...most, hogy tudom nem írok helyesen könnyebb lett az életem....köszönöm....:)
2011. dec. 28. 22:22
 15/21 A kérdező kommentje:
most meg lehet szólni hogy az istenemet nagy i vel írjuk.....nevetségesek vagytok....
2011. dec. 28. 22:23
 16/21 A kérdező kommentje:
köszönöm annak, aki próbált normálisan válaszolni
2011. dec. 28. 22:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Az istenem nagy i-vel írjuk!! :D
2011. dec. 28. 22:32
 18/21 Napkiraly ***** válasza:
A barátod nagyon jól tudja hogy elment-e, csak a kis emós meghúzza magát mert a sárkány centerben vett újracsomagolt használt óvszert. Legyél vele határozott, és elmondja. Amúgy lehetséges
2011. dec. 28. 22:50
 19/21 A kérdező kommentje:
nem hiszem, de köszönöm....:D
2011. dec. 28. 23:08
 20/21 Nyuwesh válasza:

Egy egészséges és őszinte fiú/férfi egyetlen esetben nem tudja meg azonnal, hogy éppen orgazmusa volt, ha álmodik/alszik "alatta". A többiek kamuznak. ..vagy!.. ollllyan k*****ottul részegek/készek voltak az "esemény" alatt, hogy nem emlékeznek rá tényleg ;)

Sok sikert az ügy sikeres lezárásához.

(Természetesen... irány a nőgyógyász bácsi/néni!)

Nekem eddig egy db "szakadásos" tapasztalatom volt mindössze ez ügyben, szerencsére kiszúrtam hogy szétment, lecseréltem és happy end-el zárult a dolog. "Ki mennyire figyel oda általában a dolgaira" kérdése ez a téma is, részben...

33/F

2011. dec. 29. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!