Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Egy táborban találkoztam egy fiúval. Azóta beszélgetünk, ez lassan 6 hónapja van. Azóta már többször is találkoztunk. De ő pap szeretne lenni. Bevallom nagyon jó fej.
2011. dec. 28. 19:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

19:23 vagyok

szerintem nyugodtan mondd el neki..ha papnak megy akkor nyilván van benne valami gyengédség, jóság. Nyilván nem lesz mogorva és elutasító ha esetleg a részréről nem..

2011. dec. 28. 19:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Az hogy pap szeretne lenni, az még nem jelenti azt, hogy félúton nem gondolja meg magát. Nagyon kevés embert szentelnek fel végül és ha valaki fiatalon kerül erre az útra, még az sem biztos hogy pap marad. Ha csak kicsit jobban körbenézel akár ezen az oldalon is, nem egy olyan sztorit olvasni, ahol egy-egy fiatal pap végül szerelembe esett és ezért lemondott a papságról, "visszaadta a stafétát". :)

Csak hogy kiegészítsem valamelyik hozzászólást. Ha valaki tudja, hogy pap szeretne lenni, akkor nem házasodhat. A katolikus egyházban, amennyiben kiderül, hogy a házasság azért történt meg a kispap pappá szentelése előtt, hogy felesége lehessen, akkor azonnal kitagadják. Elméletileg nős férfi csak úgy lehetne pap, hogyha nősülés után kezd el ezen a "pályán" gondolkodni, azt meg kétlem hogy elhiszik, hogy 24 évesen házasodik az ember, 25 évesen meg már papnak tanul úgy, hogy előtte eszébe sem jutott. :)

2011. dec. 28. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!