Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi mivel vagy hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mivel vagy hogyan tudná kompenzálni, hogy megütötte a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Amúgy nem vagyok aggresszív típus, de délelőtt volt egy hevesebb vitánk, elvesztettem a fejem és eljárt a kezem. A barátnőm szó nélkül felállt, felöltözött és elment, jobban mondva elrohant.

Ez ma délelőtt volt, azóta próbáltam hívni kb 30szor, az első kb 20at kinyomta, aztán kikapcsolta a telefonját. Küldtem neki jópár sms-t is, bocsánatot kértem benne, kértem, hogy beszéljük meg, de nem reagál. Szeretem ezt a lányt és átkozom magam a meggondolatlanságomért, nem akarom elveszíteni. Szerintetek mit tegyek? Segítsetek.

2011. dec. 28. 18:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Kezeltesd magad. Komolyan. Egy terápia után én is elhinném, hogy megváltoztál.
2011. dec. 28. 18:55
 22/24 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, de szerintem a helyes, ha ki vagy rúgva!
2011. dec. 28. 23:38
 23/24 Ájron ***** válasza:
55%
Normális esetben azt mondanám kösd fel magad, de a bűnbánás... az egy fura dolog. Tényleg nem árt a elmész egy pszichomókushoz, és segítséget kérsz. No meg egy új esélyt a barátnődnél. Ha megismétlődik, akkor tényleg csak a rövid kötelet és a magas fát tudom javallani. :-S
2011. dec. 28. 23:59
 24/24 anonim ***** válasza:

Nálam sehogy. Örülj, ha nem jelent fel, hanem csak soha többet nem áll veled szóba.

Van egy olyan mondás, hogy úgy bánj a barátnőddel, ahogy szeretnéd hogy a lányoddal bánjon a barátja.

2012. febr. 16. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!