Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Húsz évesen még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húsz évesen még nem volt barátom. Mit csináljak, hogy észrevegyenek a fiúk?

Figyelt kérdés
Majdnem húsz vagyok, és még sosem volt párkapcsolatom. Persze voltak "jelentkezők", de egyikbe sem voltam szerelmes. Most már jelentkezők sincsenek... Vágyom már barátra, valakire aki mellettem van (amúgy is elég zárkózott vagyok), akire számíthatok jóban-rosszban. Egyetemre járok, és nem vagyok csúnya, nem ez a probléma. Azt sem tudom hol ismerkedjek. Buliban általában mindenki részeg, bulin kívül meg hol? :/ Kezdek magam alatt lenni, ha így folytatom vénkisasszony lesz belőlem.... (Ja, és most lenne egy srác aki tetszik, viszont sokkal idősebb mint én, emiatt felejtős. Ez is rosszul esik most.)
2011. dec. 28. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
miért felejtős? 20 évvel idősebb? ha csak 5tel az szerintem teljesen normális. vagy, ha mint mondod szerinted van szerelem első látásra, és felé ezt érzed, akkor meg pláne miért felejtős?
2011. dec. 28. 14:22
 12/14 anonim ***** válasza:
29%
amit eddíg leírtál, abból az jön le, hogy nagyra tartod magad, okoskodsz,és még válogatsz is.jó hogy nincs pasid, így az életben nem is lesz.
2011. dec. 28. 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Nincs gond a nagyra tartással (inkább, mint önbizalomhiány), de legyen is mögötte tartalom. Egy gyönyörű, művelt, okos nő nyilván nem fog összeállni egy lapattant gyökérrel, sokkal inkább egy magamfajta Istencsászárral! :D :D :D
2011. dec. 28. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia

Én 21 vagyok és nekem se nagyon volt még senkim. Kb ugyanígy érzek mint te.

Ezt a kérdést pont tegnap tettem fel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__25084..

2011. dec. 30. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!