Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret egyáltalán?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy barátnőm, aki szinte folyton a barátnőjével járkál ide-oda..szinte sosincs velem néha( több óránként) egy-egy szót odabök facebook-on ha úgy tartja kedve.. . Úgy érzem, hogy sz*rba hagy..eléggé összevagyok zuhanva az anyám miatt, de még ő is rárak egy lapáttal, hogy a legjobb barátom van mellettem a nap 24 órájába ő meg lazán elmegy a barátnőjével. Ja, és minden nap ezt csinálja..esténként ha találkozunk akkor is csak puszi azt jóéjt.. .

Szerintetek szeret egyáltalán? :(

Köszi a segítséget előre is =/

17/F a barátnőm meg 15/L

2011. dec. 28. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szeret, ezt tőle kellene megkérdezned. Fiatal még, jó hogy a barátnői érdeklik. Talán még nem érett egy komoly kapcsolatra, amilyet te szeretnél.
2011. dec. 28. 11:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Aztmondta, hogy ne ilyen 2 hetes kapcsolat legyen ebből..lehet, hogy igazad van de szerintem ez elég sok hogy folyton a barátnőjével van..én is vagyok a haverjaimmal de nem minden nap ..meg egész nap :/
2011. dec. 28. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:

az a kérdés, hogy te szereted-e. nem lehet hogy csak meg akarod döngetni? mert ha neked ez a célod, akkor te vagy az, aki nem szereted. És ki hallott már olyanról, hogy egy lánynak futkosnia kell a fiúk után? te keresd őt, te legyél határozott, stb.

A legjobb lehetőség, ha minden napra, vagy minden második napra randit beszélsz meg vele. Mert akkor betáblázod a napirendjét, és nem jut ideje másokra. És vidd el romantikus helyekre, lássa hogy fontos vagy neki. mert amit leírtál az alapján te sem vagy jobb nála. 17/L

2011. dec. 28. 11:16
 4/8 anonim válasza:

hát kössz..

nem csak szexre megyek és különben is szűz..nem erőltetek semmit..másrészt meg mikor hívom " nem érek rá a barátnőmmel vagyok" ...

2011. dec. 28. 11:19
 5/8 anonim válasza:
ez a kérdés író voltam az előbbi xd egy másikról
2011. dec. 28. 11:20
 6/8 anonim ***** válasza:
lol én meg azthittem bnõd magára ismert xd és ide bõkte ezt xd (volt már rá példa xd)
2011. dec. 28. 11:23
 7/8 A kérdező kommentje:
XDDDDDD
2011. dec. 28. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem fogtok erről beszélni? Ha ő mondta nem akar két hetes kapcsolatot, akkor hagyj neki egy pici időt..ne keresd..ne te irjál rá..aztán rádöbben,hogy nem futsz utána
2011. dec. 28. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!