Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem foglalkozik velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem foglalkozik velem?

Figyelt kérdés

A barátom nem nagyon érdeklődik irántam. Most megmondtam neki hogy addig ne szóljon hozzám amig meg nem változik.

Szerintetek mit fog csinálni?Fiúk véleményére lennék kiváncsi inkább hogy mit tennétek!!

2009. máj. 20. 18:28
 1/8 anonim válasza:
100%
Lehet mert nem szeret vagy megsértődött valamin. Ha szeret akkor meg fog változni és nem megy el, de ha nem hát akkor elmegy:S
2009. máj. 20. 18:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy már régóta kérem tőle hogy változzon meg,de még nem változott meg:( (talán nem szeret?!:()
2009. máj. 20. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én barátom is ilyen volt. Aztán ott hagytam és akkor jött rá. Éreztesd vele, hogy elveszithet. Talán rájön....
2009. máj. 20. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki,hogy elfelejthet:( De akkor csak annyit ír hogy nagyon szeret...
2009. máj. 20. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha ennyinek tart, nem foglalkozik veled, akkor dobd ki.

Ha szeret, akkor visszamegy hozzád, ha nem, akkor nem, akkor jobbat érdemelsz.

2009. máj. 20. 18:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Sosem érzem hogy hiányoznék neki.Vajon ezt azt jelenti hogy nem szeret már?:( De viszont ha találkozunk akkor azt érzem, hogy szeret
2009. máj. 20. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem szeret, de jól érzi magát veled, de nincs más akivel szívesebben lenne egyelőre, ezért van veled, ezért nem is akar még egyértelműen szakítani, csak nem tesz semmit a kapcsolatért, és csak úgy elvan.
2009. máj. 20. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Ó apám, mintha az én sztorim lenne. Am én írtam, hogy éreztesd h elveszíthet. Ha azt írta h nagyon szeret, akkor szerintem hagyd ott, majd fejéhez kap, az exem a csillagokat is lehozta volna, csak neki már nincs 3. esélye... Aztán fogadd vissza, de előtte had teperjen.Ha meg nem kap észhez, akkor talán jobb is h szét mentetek. Fájni fog, de így lesz esélyed, h ne egy érzelem mentes kapcsolatba élj.
2009. máj. 21. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!