Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kicsit kövérebb lány is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kicsit kövérebb lány is lehet szép és vonzó egy fiatalabb fiúnak?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és kicsit dagibb mint az átlag!Tudom, hogy valaki kicsit fiatalnak tart egy kapcsolathoz, de annyira szeretném, hogy valaki mellettem legyen(persze lefeküdni még semmi képpen), és ezért gondoltam, de sajnos senkinek se tetszem!Van egyáltalán olyan fiú akinek ez bejön?vagy nem zavarja,mert általában az ilyen fiatal fiúk csak a külsőt nézik!
2009. máj. 20. 18:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hallod az utolsó válaszolónak!Hát veled senki se fog összejönni ha ilyen paraszt vagy(már bocs)nem tőled!
2009. máj. 24. 14:45
 12/14 anonim ***** válasza:
36%

utolsó válaszolónak írnám:

Mondd te tényleg ekkora tuskó paraszt vagy??? Netán kisebbségi komplexusaid vannak? Ki az isten vagy te hogy ítélkezz másokon?? Paraszt. Az ilyet a Dunába lőném...

a kérdezőnek:

Valóban fiatal vagy még egy kapcsolathoz, de ha érettnek érzed magad akkor vágj bele:) De vigyázz, nagyon sok pasi szeret gúnyolódni az ex dolgain ha szakítás lesz. Figyelj oda hogy kivel vagy:) Önmagadért szeressenek:)(A bunkó előtti válaszoló voltam:))

2009. jún. 29. 08:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat van ameik hasznos volt számomra és van aki nem értette meg!
2009. jún. 30. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
32%

08:35-ös:

Nem azt kell írni, amit a kérdező hallani akar, hanem az igazat, még ha fáj is. Úgyhogy jobb, ha kussolsz te gázkamratöltelék!

2009. júl. 1. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!