Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kicsit kövérebb lány is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kicsit kövérebb lány is lehet szép és vonzó egy fiatalabb fiúnak?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és kicsit dagibb mint az átlag!Tudom, hogy valaki kicsit fiatalnak tart egy kapcsolathoz, de annyira szeretném, hogy valaki mellettem legyen(persze lefeküdni még semmi képpen), és ezért gondoltam, de sajnos senkinek se tetszem!Van egyáltalán olyan fiú akinek ez bejön?vagy nem zavarja,mert általában az ilyen fiatal fiúk csak a külsőt nézik!
2009. máj. 20. 18:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
De most azért mert egy kicsit ducibb vagy miért ne öltözködhetnél úgy hogy kihívó legyen? Valamelyik nap láttam egy körülbelül 20 éves csajt és hát volt rajta husi lehetett vagy 80-85 kiló és olyan jól nézett ki h kikészültem. Nézelődj a neten amúgy meg vannak fíúk akikneka duci csajok jönnek be..
2009. máj. 20. 18:20
 2/14 anonim ***** válasza:

Biztos van ilyen!

De első!

Milyen magas volt a csaj? Mert ha mondjuk 170 centi, akkor az nem olyan sok.

2009. máj. 20. 18:24
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom ezt kb re mondtam [link]

Ilyesmi volta testalkata...

2009. máj. 20. 18:27
 4/14 anonim ***** válasza:
54%

Hát eddig azért nem találtál barátot, mert a 12-13 éves srácok még kis hüék, és azt hiszik, hogy minden csaj olyan mint Pamela Anderson, legalábbis csak az méltó arra, hogy a barátnőjük legyen.

Ha te késznek érzed magad egy kapcsolatra, és emellett felelősségteljesen viselkedsz(nem leszel qrva), akkor áldásom, s a fiúk ilyen idősen még nem akarnak dugni, bármilyen "nagylegények". ;)

És természetesen lehetsz szép. Hangsúlyozd azt amit jónak találsz, pl.: melleidet(én duci voltam, lefogytam, és most nincs mellem:S).

2009. máj. 20. 19:59
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

én 13 vagyok, 160 cm és 75 kg :S.. és mégis az osztályomból 3an szerelmesek belém..

csak kicsit csinosabban és nőcisebben kell öltözni, és olyan cuccokat venni, amik jól állnak :) meg szerintem ha kedves, okos, vicces lány vgy akkor semmi baj :) a fiúk többsége nem csak a külsőt nézi..

de azért jó lenne tudni, hogy hány kg és hány cm vagy :)

2009. máj. 20. 19:59
 6/14 anonim ***** válasza:
54%

ja és volt már 2 barátom is

utolsó voltam

2009. máj. 20. 20:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát kedves első, nagyon el vagy tévedve ez a csak minimum 90 kiló... tudom, mert ilyen voltam, mielőtt lefogytam...

de kedves kérdező 12 évesen neked nem pasi, hanem egy jó barát kell!

2009. máj. 20. 20:37
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Figyel, vannak olyan fiúk akiknek kifejezetten a ducibb lányok jönnek be mert van rajtuk mit fogni:) Én is kicsit dundibb vagyok mint az átlag de mégis sok pasi ostromolt régebben is és most is. Viszont most van párom több mint egy éve és őis így szeret.
2009. máj. 23. 14:44
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat van amelyikből sokat megtudtam!
2009. máj. 23. 21:03
 10/14 anonim ***** válasza:
48%
Mét mit nem?! Fogyjál le inkább!
2009. máj. 24. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!