Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit kövérebb lány is lehet szép és vonzó egy fiatalabb fiúnak?
Biztos van ilyen!
De első!
Milyen magas volt a csaj? Mert ha mondjuk 170 centi, akkor az nem olyan sok.
Nem tudom ezt kb re mondtam [link]
Ilyesmi volta testalkata...
Hát eddig azért nem találtál barátot, mert a 12-13 éves srácok még kis hüék, és azt hiszik, hogy minden csaj olyan mint Pamela Anderson, legalábbis csak az méltó arra, hogy a barátnőjük legyen.
Ha te késznek érzed magad egy kapcsolatra, és emellett felelősségteljesen viselkedsz(nem leszel qrva), akkor áldásom, s a fiúk ilyen idősen még nem akarnak dugni, bármilyen "nagylegények". ;)
És természetesen lehetsz szép. Hangsúlyozd azt amit jónak találsz, pl.: melleidet(én duci voltam, lefogytam, és most nincs mellem:S).
én 13 vagyok, 160 cm és 75 kg :S.. és mégis az osztályomból 3an szerelmesek belém..
csak kicsit csinosabban és nőcisebben kell öltözni, és olyan cuccokat venni, amik jól állnak :) meg szerintem ha kedves, okos, vicces lány vgy akkor semmi baj :) a fiúk többsége nem csak a külsőt nézi..
de azért jó lenne tudni, hogy hány kg és hány cm vagy :)
ja és volt már 2 barátom is
utolsó voltam
Hát kedves első, nagyon el vagy tévedve ez a csak minimum 90 kiló... tudom, mert ilyen voltam, mielőtt lefogytam...
de kedves kérdező 12 évesen neked nem pasi, hanem egy jó barát kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!