Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan lehet ismerkedni lányokkal?
Figyelt kérdés
Ha megtetszik egy lány, mit kell tenni? Hogyan kell nyitni? Minden apró részlet érdekel 17/F2011. dec. 28. 00:32
1/7 anonim válasza:
Bárhol, akárhogyan, az adott helyzethez kell alkalmozkodni :)
2/7 anonim válasza:
legyél vele kedves, sokat kérdezz, érdekeljen, mit csinál, mivel foglalkozik, mi a hobbija, figyelj oda rá, legyél határozott, ismerd ki amennyire tudod és aszerint viselkedj vele. sok szerencsét!
3/7 anonim válasza:
ma 00:41
ezt ki mondja, te lány vagy?
csak, mert én a leszólításon kívül nem sokra jutottam a lányok annyira beképzeltek, hogy ha köszönsz nekik utána faképnél hagynak
de lehet csak itt ebben a hülye Hajdú-Bihar megyében ekkora köcsögök
4/7 anonim válasza:
igen, lány vagyok.
nem minden lány beképzelt, én pl. bárkivel szívesen elbeszélgetek, egy emberi tulajdonság zavar, az egoizmus, pontosan ezért írtam az előbb amit írtam.
még talán kiegészíteném annyival, hogy ha a lányt érdekli, magadról is mesélj olyat, amire büszke vagy.
6/7 anonim válasza:
piros 7es buszon főleg délután 5 fele
7/7 anonim válasza:
ma 00:51
egy lányt juttattál eszembe, ő volt egyedül akin látszott is, hogy örömmel beszélget velem és nem kényszerből úgymond
kár, hogy nagyon kevés olyan lány van, mint ti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!