Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha barátnője van, akkor miért csinálja megint ezeket?
Van egy fiú,akivel már 8. éve osztálytársak vagyunk és az utóbbi fél évben annyira jóban lettünk,hogy mindenki azt hitte,hogy járunk,mert mindig együtt voltunk mindenhol,minden délután náluk voltam és párszor ott is aludtam náluk,de ezt anya nem tudja,mert azért na...
Én szerelmes lettem belé,de tudom,hogy nála semmi esélyem,mert
1. nagymenő
2. az olyanokat szereti,akik 40 kg-osak és egy önálló gondolatuk sincsen
3. teljesen mások vagyunk,Ő gazdag,mindene megvan,én meg tök átlagos vagyok
4. a szüleink utálják egymást
5. sokkal tapasztaltabb,mint én
Ő nem rajong annyira a szingli létért,így összejött egy olyan csajjal,akit ki nem állhatok.
Már 2 hónapja együtt vannak,azóta én alig beszélek vele,kb reggel köszönünk és ennyi...
Az elején még fájt nagyon,hogy ez lett,mert levegőnék néztünk egymást az utóbbi 2 hónapban.
Viszont vasárnap reggel,amikor felkeltem anya mondta,hogy van egy ajándék az asztalom,amit egy ismerősömtől kaptam.
Először azt hittem,hogy anya poénkodik,de aztán megtaláltam...
Kérdeztem,hogy ki hozta,de mondta,hogy nem mondhatja el.
Nagy nehezen kihúztam belőle,hogy a srác hozta,de nem akarta nekem személyesen odaadni,mert tudta,hogy nem fogadnám el.
Ebben igaza is volt,mert tényleg olyan dolgokat vett,amiket régóta szerettem volna,de tudom,hogy nagyon drágák.
Felhívtam és mondtam neki,hogy vissza fogom adni az ajándékokat,mert nem nekem kéne ilyeneket vennie és már nem olyan a kapcsolatunk,hogy ilyet csináljon a tudtom nélkül.
Mondta,hogy nem adhatom neki vissza őket,mert tudja,hogy ezeket milyen régóta akarom és neki ez egyáltalán nem volt nagy összeg,örült,hogy végre rám is költhetett.
Ma írt,hogy talán elmehetnénk ketten megint vásárolni,mint régen és lóghatnánk egy kicsit együtt,mert nagyon hiányzom neki :$
Még nem válaszoltam neki erre az üzenetére,mert nem tudom,hogy mit írjak rá.
Én az unokatestvérével nagyon jóban vagyok és Ő mondta,hogy a srác belém volt teljesen zúgva,csak azt hitte,hogy nekem nem tetszik,ezért jött össze a mostani barátnőjével.
Tegnap beszéltem az unokatesójával megint és mondta,hogy a srác sokat beszél rólam,a barátnőjével folyton veszekszenek,csak azért van a csajjal,mert az mindent megcsinál neki az első szóra...szóval igazából nem szereti.
Régen tényleg nagyon sok ajándékot kaptam tőle,mindig vett valamit és mindig együtt voltunk,de amióta barátnője van,azóta szinte beszélni sem beszéltünk,most meg hirtelen ez..:S
Szerintetek miért csinálja megint ezeket?
Mit csináljak?
Légyszi segítsetek
L14
Biztosan érez valamit irántad és tuti,hogy nem egyszerű barátságot,főleg ha sokat beszél rólad.Adj neki még egy esélyt és akkor megbeszélhetitek a dolgot.
De ne várasd túl sokáig sztem,mert lehet,hogy azt fogja hinni hogy nem érzel iránta semmit.Majd írd meg hogy mi lett a dologal.
Amúgy miket vett ajándékba? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!