Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hány éves kortól gondolkoztok tényleg komoly kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 19:22
11/18 anonim válasza:
alapvetően mindig ilyenbe gondolkodtam, de mondjuk 23 évesen állt igazán össze a kép. most vagyok 24.
12/18 anonim válasza:
Hát a fiúk később érnek,náluk még az a menő,hogy mindenap más csajjal vannak.. :D (manapság)
13/18 anonim válasza:
Hát a fiúk nem érnek később, a lányoknál az a menő, hogy minden nap más pasival vannak.. :D (manapság)
14/18 anonim válasza:
xd nemis! :D a fiúknál az a menő..de ezt ILLIK TUDNI hogy később érők..de nem gáz.. :D
15/18 anonim válasza:
én most is csak egy lányt akarok örökre, remélem meg is kapom, ha szétgyúrom magam, nagyobb esélyem lesz
F18
16/18 anonim válasza:
00:15
Dehogynem. A lányoknál az a menő.. De ezt ILLIK TUDNI, hogy a fiúk ugyanakkor érnek, mint a lányok.
17/18 anonim válasza:
Eddig még nem volt csak 1 kapcsolatom az kb 2 hónapig tartott, de most már törekszem a minél hosszabb kapcsolatra.
18f
18/18 anonim válasza:
15-16 éves korom óta körülbelül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!