Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem még? (magyarázat alul)
2 éve vagyunk együtt a párommal.Nagyon nehezen indult a kapcsolat, amiből sikerült hamar kivergődnünk, de ez a fiú szüleinél nem épen jó pont volt.Azóta sokat változott a kapcsolat!1.5 év azzal telt, hogy sokat veszekedtünk, ami szintén rossz pont a szülőknél.A fiú kérésére nagyon sokat változtam!Sokszor már úgy érzem, hogy nem is vagyok önmagam!De mivel úgy érzetem, hogy szeretem ezért megtettem, hogy jobb legyen neki!A gond csak az, hogy folyamatosan úgy érzem, hogy egyoldalú ez a kapcsolat!Nem érzelmi szinten, mert tudom, hogy szerelmes és soha nem csalna meg és bántani sem akar szándékosan...de valahogy mégsem harmonikus ez a kapcsolat!A fiú a szülők nagyon sok mindenben korlátozzák...és mivel nem akar otthon balhékat inkább fejet hajt a szülőknek...és inkább vállalja, hogy velem vitázik.Úgy érzem teljesen megmérgezi a kapcsolatunkat a szülők hatása!Többször elhagytam már őt,de nem tudom elengedni véglegesen...mindig visszamegyek hozzá...de mostmár nem tudom, h mit tegyek!?
Úgy érzem, hogy csak én teszek meg mindent azért, hogy együtt legyünk...bár ő bizonygatja, hogy mennyire szeret mégsem érzem.Próbáltuk már többször megbeszélni a gondokat..olyankor jön a fogadkozás, hogy más lesz minden és úgy látom, hogy meg is érti...de változás mégsem jön csak az én oldalamról!Mit csináljak?
NORMÁLIS VÁLASZOKAT!
Pincsikutya vagy, érzelmi függésben.
Nekem is kéne egy pincsikutya, a magam képére formállak.
Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!