Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hozzam rendbe a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam rendbe a kapcsolatom? 20/L (kétségbe vagyok esve)

Figyelt kérdés
egy nagyon régi ismerősömnél voltam 4 napig flörtölgetett velem és majdnem otthagytam a pasimat miatta,két napja nem írt rám és láttam hogy megint egyűtt van a barátnőjével a pasimmal így is a végét járjuk anyukám miatt,a barátom azt modta hogy költözzek oda hozzá
2011. dec. 26. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy csak azért vagy még a barátoddal, mert így kényelmes, hogy nem vagy egyedül, az szánalmas, gerinctelen és tisztességtelen a barátoddal szemben

Ez a világ legszarabb kifogása hogy jaj nem szeretek egyedül lenni. Az ilyen ember meg se érdemli a kapcsolatát

Szegény gyerek aki a pasidnak hiszi magát...

Remélem minél hamarabb rájön milyen ember vagy valójában

2011. dec. 26. 18:21
 12/14 A kérdező kommentje:
erre nem is tudok mit írni :/
2011. dec. 26. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:

99%-ban biztos vagyok benne, hogy nem 20 éves vagy, vagy ha még is ritka gyerekesen gondolkozó gyökér vagy... Komolyan azért akarod helyrehozni a kapcsolatodat, mert NINCS MÁS? Ez a lehető legundorítóbb dolog, amit tehetsz!

Ha lenne némi büszkeséged, akkor elhagynád és emelt fővel, erősen elviselnéd, hogy bizonyos ideig most magadra leszel utalva, nem pedig életed végéig függnél majd valakitől!

2011. dec. 26. 18:38
 14/14 A kérdező kommentje:
ezeket jól megkaptam :( de ez kellett nekem :(
2011. dec. 26. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!