Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy az ember megérzi hogy ki számára az igazi? Miből lehet ezt érezni?
Figyelt kérdés
A volt barátomat érzem az igazinak. Többszőr kibékültünk már de most nagyon elhatározta hogy nem akarja újra! Régebben ö is mondta hogy érzi én vok az igazi és több ember is monda már h olyanok vagyunk mint a borsó meg a hélya! Mit csináljak hogy rávezessem arra hogy mi összetartozunk? Mert érzem hogy igy van azért ragaszkodom hozzá annyira!2011. dec. 26. 07:42
11/12 anonim válasza:
Akkor ne erőltesd. Tudom mondani könnyű, de nem kéne a legszebb éveidet elpazarolni, persze ezt neked kell eldönteni. Tudom milyen az ilyen se veled, se nélküled kapcsolat, nagyon nehéz szabadulni belőle. Esetleg felülvizsgálhatnád azt a lehetőséget, hogy nem te vagy-e az elviselhetetlen.
12/12 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy igazi. Vannak emberek, akikbe bele tudunk szeretni, és vannak, akikbe nem. Van akivel tudunk boldogan élni, van akivel nem.
Ha ő lenne az igazi, akkor nem szakítottatok volna annyiszor, nem veszekednétek és nem akarna elengedni téged!
Nem ő az igazi, hagyd abba az álmodozást és keress egy pasit, akivel jól kijösztök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!