Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti értitek ezt?

Figyelt kérdés

A történet a következő:

Egy csaj megismerkedett egy sráccal,és annak egy közös ismerősével!Közös isminek volt barátnője.

A közös ismi bátorította a csajszit,h legyen nyitott a haverja felé,mert h bejön neki!Alakult is a dolog szépen,csak közben ez a srác megismert egy csajszit,és a másikat ejtette.Közben a közös isminek is vége lett a kapcsolatának így eléggé össze melegedtek!De itt jön a bibi!H közben a másik fiú rá jött arra,hogy az a csaj aki miatt ejtette az elsőt nem akar csak barátságot!Közben a közös ismi szólt,h a csajjal össze melegedtek.Ő azt mondta h nem probléma..Erre ma kiderült nem is azért depis amit álított..

Vélemények?

2011. dec. 25. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
A mindenit! Nektek is izgalmasan zajlik a karácsony :P
2011. dec. 25. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezt.
2011. dec. 25. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Tiszta szappanopera.
2011. dec. 25. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Rövid, tömör, benne van a lényeg, de semmit se értek :D Amúgy szerintem a "szereplőknek" levegőt kellene venniük kapcsolatok terén... Nem gyors kicsit mindenkinek minden? :D
2011. dec. 25. 20:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Levegő vétel már meg volt :D Tudom hogy vicces az egész de közben féltem a másikat is,h ne hogy valami hülyeséget csináljon.áááá h mindíg csak a bonyodalmak vannak
2011. dec. 25. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
ismi, pismi nem értettem, hogy ki mit csinal!
2011. dec. 25. 20:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Megpróbálom még1x-er!

Van A megismerkedett egy csajjal aki legyen D,és a csajt megismerte B-ét is A haverját!A-val egész jól kijött a csaj,mivel B bátorította!De A megismerkedett C-vel így dobta!Közben C-nek vége lett a kapcsolata és össze jött D-vel!De közben A rá jött arra,h nincs esélye C-nél.De amikor megtudta,h D össze jött B-vel azt mondta h nem zavarja..Ennek ellenére most azt hallotuk vissza h tiszta depis...

2011. dec. 25. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Magyarul homokosok, vagy ha nem, akkor belegabajodtál a szövegedbe, mert ez így értelmetlen. :) olvasd el amit leírtál. :D
2011. dec. 25. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!