Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap jöttem össze az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horváth Tomika kérdése:

Tegnap jöttem össze az első barátnőmmel mit tegyek?

Figyelt kérdés
És nemsokára találkozni fogunk és nem tudom mit tegyek mikor meglátom és odamegyek hozzá
2011. dec. 25. 19:46
1 2 3 4
 21/32 LadyLee ***** válasza:

Kedves 43%-os - semmi baj, hogy nehezen megy a szövegértés, de akkor legalább ne szólnál be.

Mivel valóban tegnap volt Szenteste és a kérdező azt írta, hogy tegnap jött össze a lánnyal, így erre kérdeztem rá, mert furcsálltam.

A kérdező is megértette, csak te nem...

Na, de a kérdésre pedig:

Mondjuk menj oda és csókold meg. Feltéve, hogy már találkoztatok és nem a neten boronálódtatok össze. Ez utóbbi esetben azt hiszem a puszi-puszi az illendő.

Ezután kérdezd meg, hogy hogy van, hogyan teltek az ünnepek, neki is az agyára ment-e a családja, mit kapott Karácsonyra, stb.

2011. dec. 25. 20:02
 22/32 A kérdező kommentje:
Nah ezek az emberek értelmesek önöknek akik éhszerű választ adtak nagyon szépen köszönöm a segítséget,sokat segítettek rajtam:)
2011. dec. 25. 20:07
 23/32 anonim ***** válasza:

Beszélgess vele, legyél kedves. Nyomulj rá egy kicsit, de ne legyél erőszakos. Lepd meg egy apró ajándékkal, de természetesen add át, ne úgy, mint ha kegyet gyakorolnál vagy bocsánatot kérnél. Éreztesd vele hogy nő, de azért te hozd a döntéseket.

Vagyis legy él férfi. :)

2011. dec. 25. 20:08
 24/32 anonim ***** válasza:

De ha nem tudod hogy mit csinálj akkor minek jössz össze a csajjal???

OMG -.-"

2011. dec. 25. 20:08
 25/32 anonim ***** válasza:
az ajándék, az tényleg jó ötlet! persze csak valami apróság, mondjuk bonbon, vagy aranyos plüss... vagy egy igényesebb képeslap (te is csinálhatsz egyet). puszi-puszi meg kézfogdosás szerintem nyugodtan mehet, persze csak módjával. azt úgyis érezni fogod, hogy a csók mehet-e. egyébként legyél kedves, kérdezgesd hogy hogy van, hogy telnek az ünnepek stb. 18L
2011. dec. 25. 20:10
 26/32 anonim ***** válasza:

Oh öcsém... -.-

Ne is haragudj, én tök megértem, hogy te csak izgulsz, meg jót akarsz, de hogy lehet úgy összejönni valakivel, hogy aztán fingod sincs, hogy mit kezdjél vele?

Nem sok jövőt jósolok ennek a kapcsolatnak se... -.- Kivéve ha a lányka is ilyen.

Mit tegyél? Mondjuk, egyél valami sütit.

Aztán kérdezd meg a barátnődet, hogy amúgy mit szeretsz, ha már jártok és ezt se tudod...

Meg úgy ismerd meg. Ennyi.

2011. dec. 25. 20:11
 27/32 A kérdező kommentje:

Rendben mindent megteszek ami kitellik:)

Köszönöm a sok segítséget rendesek vagytok:)

2011. dec. 25. 20:11
 28/32 anonim válasza:
Nem tudom mennyi az intelligenciád, de ha ilyen bugyuta kérdést mersz feltenni, bizonyára nem lehet sok. Szerintem tegyél úgy, mintha milyen talpraesett fickó lennél, beszélgessetek valami témáról (pl. kivel mi történt), kérdezd meg a csajt, hogy mi a véleménye egy adott dologról, de az a lényeg, hogy "hangolódjatok" össze, és a lehető legtöbbet járjon a szád! Lehet a csajt dícsérni is (kell!), de ami a legfontosabb, ne feltűnően!
2011. dec. 25. 20:15
 29/32 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy szereti-e a pörköltöt lekvárral meg a mézes maci sajtot kovászos uborkával.
2011. dec. 25. 20:17
 30/32 anonim ***** válasza:
25%
döntsd be a bokorba és b*zd segbe
2011. dec. 25. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!