Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap jöttem össze az első barátnőmmel mit tegyek?
Hogy tudtatok osszejonni amikor meg nem is talalkoztatok?? :)) Vagy ez ilyen netes jaras? Megbeszeltetek, hogy tegnaptol jartok aztan majd talalkoztok egyszer?
Szerintem csinald azt, hogy odamesz es bemutatkozol : DD ,, Szia, en vagyok a baratod akivel x napja jarsz.. " A tobbi meg majd alakul :D
"Kösz nem éppen erre a válaszra számítottam.
Komolyan gondolom az egészet ezért akarok segítséget kérni"
Mindjárt gondoltam, de hülye kérdésre - hülye válasz.
Mégis mit csinálnál? Mosolyogj, köszönj, puszi-puszi, beszélegess.
10es válaszoló honnan tudod hogy az első találkára írta a szentestét és nem mostanra?A kérdés a mai napra vonatkozik.
szövegértés:0
Figyelj!
A legfontosabb, hogy ne parázz, ne feszengj, legyél természetes, és laza.
Az a legjobb randi a lányoknak, ha sokat tudnak nevetni. Legyél kedves, és humoros. Ne fogd meg a kezét, pláne ne csókold meg! Sétálgassatok, vagy üljetek be egy kávézóba egy forró csokira.
Aztán kísérd haza, adhatsz az arcára egy puszit. Este írj rá egy sms-t, hogy köszönöd, jó volt vele, és reméled lesz még folytatás.
Köszönöm a választ.
A leírtak szerint fogok cselekedni:)
Mégegyszer köszi szépen.
19:53 vagyok
Na jo :))
Szerintem adj neki 2 puszit, kerdezd meg hogy van, hogy telt a napja, milyen volt a karacsonya stb. Beszelgessetek ilyen tok altalanos dolgokrol. Ne eroltess semmit, ha latod rajta, hogy nyitott barmire is akkor esetleg lehet csok, hiszen mar jartok... De ez olyan sok dolgon mulik, igy nem lehet megmondani, hogy mit tegyel hiszen nem ismerjuk a lanyt, se az elozmenyeket, se a ,, kapcsolatotokat", se semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!