Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap jöttem össze az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horváth Tomika kérdése:

Tegnap jöttem össze az első barátnőmmel mit tegyek?

Figyelt kérdés
És nemsokára találkozni fogunk és nem tudom mit tegyek mikor meglátom és odamegyek hozzá
2011. dec. 25. 19:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tudtatok osszejonni amikor meg nem is talalkoztatok?? :)) Vagy ez ilyen netes jaras? Megbeszeltetek, hogy tegnaptol jartok aztan majd talalkoztok egyszer?

Szerintem csinald azt, hogy odamesz es bemutatkozol : DD ,, Szia, en vagyok a baratod akivel x napja jarsz.. " A tobbi meg majd alakul :D

2011. dec. 25. 19:53
 12/32 A kérdező kommentje:
Akkor valaki tudna segíteni ebben? ha ide nem akarja akár privátban is irhatja
2011. dec. 25. 19:54
 13/32 A kérdező kommentje:
Öhm igen netes járás de kissé félek hogy rosszul sül el valami
2011. dec. 25. 19:54
 14/32 anonim ***** válasza:

"Kösz nem éppen erre a válaszra számítottam.

Komolyan gondolom az egészet ezért akarok segítséget kérni"

Mindjárt gondoltam, de hülye kérdésre - hülye válasz.

Mégis mit csinálnál? Mosolyogj, köszönj, puszi-puszi, beszélegess.

2011. dec. 25. 19:55
 15/32 A kérdező kommentje:
Hát de hogy lehet olyat írni hogy pofozd fel?:(
2011. dec. 25. 19:56
 16/32 anonim ***** válasza:
40%

10es válaszoló honnan tudod hogy az első találkára írta a szentestét és nem mostanra?A kérdés a mai napra vonatkozik.

szövegértés:0

2011. dec. 25. 19:56
 17/32 anonim ***** válasza:
85%

Figyelj!

A legfontosabb, hogy ne parázz, ne feszengj, legyél természetes, és laza.

Az a legjobb randi a lányoknak, ha sokat tudnak nevetni. Legyél kedves, és humoros. Ne fogd meg a kezét, pláne ne csókold meg! Sétálgassatok, vagy üljetek be egy kávézóba egy forró csokira.

Aztán kísérd haza, adhatsz az arcára egy puszit. Este írj rá egy sms-t, hogy köszönöd, jó volt vele, és reméled lesz még folytatás.

2011. dec. 25. 19:57
 18/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

A leírtak szerint fogok cselekedni:)

Mégegyszer köszi szépen.

2011. dec. 25. 19:58
 19/32 anonim ***** válasza:

19:53 vagyok

Na jo :))

Szerintem adj neki 2 puszit, kerdezd meg hogy van, hogy telt a napja, milyen volt a karacsonya stb. Beszelgessetek ilyen tok altalanos dolgokrol. Ne eroltess semmit, ha latod rajta, hogy nyitott barmire is akkor esetleg lehet csok, hiszen mar jartok... De ez olyan sok dolgon mulik, igy nem lehet megmondani, hogy mit tegyel hiszen nem ismerjuk a lanyt, se az elozmenyeket, se a ,, kapcsolatotokat", se semmit.

2011. dec. 25. 19:58
 20/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm nekem ez a válasz is ami eddig van, sokat segített nekem mégegyszer köszönöm
2011. dec. 25. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!