Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek belehabarodni a szexpar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek belehabarodni a szexpartnerembe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egész "csak szex és más semmi"-ként indult. Na jó, néha beszélgettünk, sms-eztünk, de ennyi. Egyre többször érzem, hogy hiányzik( nem a szex, hanem ő maga), és azon kapom magam, hogy féltékeny vagyok az exére, akivel még mindig jóban van, sőt azokra a lányokra is, akikkel beszél. Szerintetek mit kéne tennem? Hagyni az egészet, mielőtt még jobban belekavarodok, vagy ebből még kialakulhat valami, ha kezdeményeznék? Esetleg párkapcsolat? 21/N

2011. dec. 25. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

:)

Ez azért elég valószínűsíthető volt, h így lesz.

Beszélj vele.

Féltékeny meg ne legyél, az a legrosszabb, amit tehetsz.

2011. dec. 25. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:
18%

libanc vagy e???

csak szex...pffff...

es meg feltekeny is vagy...

fiatal lany,2011...esz,gerinc nuku,csak az osztonok...

gratula...

2011. dec. 25. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem innentől kezd gázos lenni a helyzet. Ugyanis ha kockáztatsz (kezdeményezel) és nem jön be, bukod a kapcsolatot. Ha meg nem kockáztatsz attól való félelmedben, hogy nem jön be, akkor nagyon sokat fogsz szenvedni. Itt az egyedüli megoldást az jelentené, ha ő is úgy érezne, ahogy te, és megpróbálnátok rendesen együtt. De te ismered a partneredet, te látod, hogy viselkedik veled ágyon kívül, abból azért elég sokat le lehet szűrni szerintem.

Előző: attól, hogy szexpartnere van, nem ribanc, ugyanis az nem azt jelenti, hogy mindenkivel összefekszik, hanem, hogy egyvalakivel, aki azonban nem élete szerelme.

2011. dec. 25. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
8%
Én mindig mindenkitől minden útfélen azt hallom, hogy a lányok csak azzal fekszeneke le aki a párjuk, akibe szerelmesek. Erre jön ez a nyafka ide. ez nem is nő, ha nem egy utolsó kis k..va.
2011. dec. 25. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Voltam nős férfi szeretője, tudom milyen. Legjobb, ha tiszteled őt, tiszteled a környezetét, és nem hozod szóba a többi nőt. Ha vele vagy, akkor te vagy az egyetlen, és tudd hogy van más, de nem foglalkozz vele. Nem könnyű.
2011. dec. 25. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
4%

17.06-os, voltál nős férfi partnere!

Na megtaláltuk a gyk legnagyobb mocsadékos ribijét.

2011. dec. 25. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ajj de bírom ezeket a nagyokosokat! A nő ribi, akkor a pasi mi?!? Mielőtt engem is leribancoztok, közlöm, hogy sose voltam nős/foglalt pasi szeretője, de érdekelne, miért a nő a ribanc egy ilyen szituban? Nem ő lép félre, nem ő tartozik hűséggel valaki másnak, hanem a nős férfi! Na mindegy, ez itt mellékvágány.
2011. dec. 25. 18:49
 8/9 anonim ***** válasza:

A nők miért cseszik el a jó kis szexkapcsolatokat?

Igen neked kell kezdeményezni, mivel ha neki jó ez az állapot, akkor nem fog. A dolog több féle képpen is elsülhet. Talán ő is többet érez és, akkor minden jó, vagy pedig csak dugásra van szüksége és akkor megköszöni az eddigi időt, amit vele töltöttél vízszintesen és elbúcsúzik tőled és keres mást.

2011. dec. 25. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 szerintem a fiú is "ribanc" csak az minket többi fiúkat nem érint, mert mi a lányokat szeretjük, kivéve az ilyeneket :D
2012. jan. 26. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!