Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Írjak neki MSNen? Sztori lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki MSNen? Sztori lent bővebben.

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel először chat-en beszéltem. Aztán MSNen. Majd kétszer találkoztunk. Kiderült hogy van egy közös ismerősünk és olyanokat hallottam amit nem gondoltam volna. A második találkozásunk után nem írt MSNen. Nyilván való hogy nem akar tőlem semmit. De nekem csomószor eszembe jut. Írjak neki MSN-en? Vagy inkább felejtsem el?
2009. máj. 19. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sztem írj neki, lehet hogy azt várja, hogy te írj.. :)
2009. máj. 19. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Írjáááál. Barátkozni azért csak probálkozhatsz nem? Azért ne legyél papucs és mindent megcsinálsz neki, mert kihasználhatja a helyzetet.
2009. máj. 19. 20:43
 3/12 anonim válasza:

nem feltétlenül azért nem ír rád, mert nem akar semmit

lehet, hogy ő is ettől fél!

írjál rá nyugodtan, max elküld, de ért már nagyobb veszteség is, nem? :)

2009. máj. 19. 20:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Én írnék neki! ; )
2009. máj. 19. 20:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy épp olyanokat hallottam vissza amit nem gondoltam volna róla. Velem kapcsolatba...
2009. máj. 19. 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok. Írnál konkrét olyan dolgot amit hallottál?
2009. máj. 19. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Miket hallottál róla?

Mert az, hogy olyat hallottál, amit nem gondoltál volna, az olyan nesze semmi fogd meg jól szintű információ drága kérdező. És így nem lehet válaszolni. Pl. ha nem gondoltad, hogy drogozik, de kiderült, hogy mégis, akkor hagyjad. Ha csak annyit, hogy kideürlt, hogy a rockot szereti, te meg rühelled, írjál. Remélem érted a problémát. :-)

2009. máj. 19. 20:50
 8/12 A kérdező kommentje:
pl. azt mondta (állítólag) hogy én letagadom hogy cigány vagyok, pedig nem vagyok az(nem mintha bajom lenne a romákkal mert abszolut nincs) de ha nem vagyok az.Csak mert barna a hajam meg nem vagyok fal fehér? Meg hogy én nem bírom az ő baráti körét pedig még egy haverjával sem találkoztam. És az a közös ismerős kérdezte tőle hogy akkor miért találkozott velem ő meg azt mondta mert sajnált... ezek után...
2009. máj. 19. 20:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Közös ismerős fiú vagy lány? Ha lány, akkor lehet neki kell a csávó és ferdít az igazságon, ha fiú, lehet, hogy nem tart jó csajnak és ezt a csávó tudta és ezért mondta neki azt, amit. :D
2009. máj. 19. 21:05
 10/12 A kérdező kommentje:
Lány a közös ismerős. De nem hiszem hogy csak ferdítene, mivel miután megtudtam ezt az egészet nem is írt. Tényleg nem érdekelhetem, de mit csináljak ha éngem érdekel?
2009. máj. 19. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!