Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik, ti is gyakran érzitek, hogy olyan jó lenne odabújni valakihez akit szeretsz?
Főleg így az ünnepekkor, annyira jó lenne.. nem értem, miért nem tudok összeszedni egy normális(belsőleg és külsőleg is) srácot.. pedig egyáltalán nem vagyok csúnya, csak az edzésem miatt nincs időm bulizni járni..
Nektek nincsenek ilyen problémáitok? L/17
"pedig egyáltalán nem vagyok csúnya,"
Akkor úgy tűnik mégis az vagy.
"csak az edzésem miatt nincs időm bulizni járni.."
Az embernek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Bulikban pedig az életben nem fogsz normális kapcsolatra alkalmas személyt találni.
szerintem sok szép lány magányos.. nem mindig a külsőn múlik, hogy találsz-e hozzád illő személyt:)
a bulikat meg úgy értettem, hogy olyan helyeket, ahol könnyebb ismerkedni, mint pl. egy metrón.. de valószínűleg rosszul fogalmaztam..
Ismerkedni mindenhol lehet, buszon, könyvtárban, bevásárlóközpontban.
Egyébként meg nem értem ezt a sok rinyálást. Kell valaki? Akkor húzzatok ki a valóságba, mert ha egész nap csak meresztitek a s.ggeteket és így leértékelitek magatokat, hogy ilyen szar antiszociális vagyok, így nem kellenék senkinek, akkor bizony nem lesz senkitek.
gyakran???? egész nap kb, már alig tudok koncentrálni vmire.
karácsony is uncsi, csak az álomvilágot szeretem a szünetbe főleg.
F18
már randiztam, egyszer smároltam is (részegen) de ennyi. senki sem szeretet, és ez egy fos érzés. maradnak az animelányok amíg szét nem gyúrom magam.
"olyan helyeket, ahol könnyebb ismerkedni, mint pl. egy metrón.."
Érdekes, hogy pont a metrót említed. Semmivel nem különbözik a vonattól, busztól, villamostól stb.-től ismerkedés szempontjából. Nem is értem, hogy miért pont azt emelted ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!