Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik, ti is gyakran érzitek, hogy olyan jó lenne odabújni valakihez akit szeretsz?

Figyelt kérdés

Főleg így az ünnepekkor, annyira jó lenne.. nem értem, miért nem tudok összeszedni egy normális(belsőleg és külsőleg is) srácot.. pedig egyáltalán nem vagyok csúnya, csak az edzésem miatt nincs időm bulizni járni..

Nektek nincsenek ilyen problémáitok? L/17

2011. dec. 24. 15:54
1 2 3 4
 11/33 Bogee123 ***** válasza:
egyik* :D
2011. dec. 24. 16:21
 12/33 anonim ***** válasza:
szerelmes én se voltam, de sokan tetszenek. passzolom a dolgot :D
2011. dec. 24. 16:22
 13/33 anonim ***** válasza:
Uhh most nem azért, de ha hetente/kéthetente egyszer nincs arra időd, hogy eljárj ismerkedni, akkor mégis hogy tartanál fenn egy párkapcsolatot? o.O
2011. dec. 24. 16:24
 14/33 A kérdező kommentje:

hát ez az, hogy sehogy:)

mert csak időnként jön rám, hogy de jó lenne valaki.. de akkor nagyon. főleg hétvégén. mert hétvégén általában ráérek, de hétközap semmiképpen sem jó. de ez az én választásom, hiszen sportolok, és imádom, csak egy részről nehéz..

2011. dec. 24. 16:26
 15/33 anonim ***** válasza:
Hát egy olyan pasival aki olyan mint ő hogy nem igényel túl sok talit. :)
2011. dec. 24. 16:26
 16/33 anonim ***** válasza:
Sok minden lenne jó. De sajnos más az állom és más valóság.
2011. dec. 24. 16:47
 17/33 anonim ***** válasza:
Ha barátot akarsz, akkor az kompromisszumokkal jár. Olyan fiút nem fogsz találni, aki minden értelemben igazodik hozzád. Valamit, valamiért:P Az meg, hogy 3-4hét után meguntad idáig az összes barátodat... hát vagy rosszul választottál, vagy veled nem stimmel valami.
2011. dec. 24. 17:02
 18/33 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy nem találok olyat, aki ennyire alkalmazkodik hozzám, és nem is várhatom el:)

hát valószínűleg velem van a probléma, de nem tudom miért fordul át bennem egy idő után minden érzés a pasik terén..

2011. dec. 24. 17:13
 19/33 anonim ***** válasza:
Hát ha találsz is az inkább csak egy barát lesz most, de aztán még bármi lehet.
2011. dec. 24. 17:22
 20/33 anonim ***** válasza:

Szinte mindig így érzem, mert még sose élhettem ezt át. :(

16/L

2011. dec. 24. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!