Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik, ti is gyakran érzitek, hogy olyan jó lenne odabújni valakihez akit szeretsz?
Főleg így az ünnepekkor, annyira jó lenne.. nem értem, miért nem tudok összeszedni egy normális(belsőleg és külsőleg is) srácot.. pedig egyáltalán nem vagyok csúnya, csak az edzésem miatt nincs időm bulizni járni..
Nektek nincsenek ilyen problémáitok? L/17
hát ez az, hogy sehogy:)
mert csak időnként jön rám, hogy de jó lenne valaki.. de akkor nagyon. főleg hétvégén. mert hétvégén általában ráérek, de hétközap semmiképpen sem jó. de ez az én választásom, hiszen sportolok, és imádom, csak egy részről nehéz..
Igen, tudom, hogy nem találok olyat, aki ennyire alkalmazkodik hozzám, és nem is várhatom el:)
hát valószínűleg velem van a probléma, de nem tudom miért fordul át bennem egy idő után minden érzés a pasik terén..
Szinte mindig így érzem, mert még sose élhettem ezt át. :(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!