Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, még aki rajtam kívül otthon lesz szilveszterkor egyedül? Miért?
én is itthon leszek :)
bár sajnos nem egyedül mert öcsémék szerintem itt fognak zajongani valahol, de nekem tanulnom kell mert másodikán szigorlatozom. a barátom szerintem a haverjaival fog ünnepelni esetleg ha nem lesz túl KO a parti akkor utána hajnal fele majd jön és bebújik mellém
21L
párom dolgozik (pincér),barátaimban pedig hatalmasat csalódtam nem rég,így nem jópofizok. valószínűleg elmegyek szüleimhez,de nem számítok nagy hejjhóra :)
20L
Én is egyedül leszek itthon. Párom nincs, barát se sok. Unokatesóm meghívott, hogy töltsem vele meg a párjával, de nem akarok felesleges 3. lenni. inkább ülök itthon:-<
21L
Sajnos én is egyedül töltöm a szilvesztert kecskeméten a teljesen üres házban. Barátaim messze, barátnőm meg nincs jelenleg.
De jó is lenne kettesben lenni ilyenkor egy szimpatikus lánnyal.
24/f
ha pedig te lennél lány mondanám is, hogy gyere :D
ezek szerint mindenhol a csajokból van hiány :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!