Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl hamar találtam meg az igazit? Mit tegyek?
A jelenlegi barátommal 4 éve vagyunk együtt, eddig egész jól ment minden, szeretjük egymást, csak van egy kis problémám, amit már régóta tartok magamban. 19 éves vagyok, tehát szinte az egész kamaszkoromat mellette töltöttem, ő volt nekem az első. Viszont én kíváncsi vagyok arra, hogy mással milyen lenne, tehát még szükségem van tapasztalatszerzésre. Semmiképp nem csalnám meg a barátomat és a szakítást se preferálom... mégis mi lenne a legjobb megoldás?
19/L
én megértelek, de ha már kifelé kacsintgatsz, akkor lehet hogy csak hiszed hogy ő az igazi.
ha még úgymond "élni akarsz", szerintem most tedd, ne 10 év múlva!
23L
"Ne keresd a tapasztalatot, mert nagyon megbànhatod!"
Szerintem teljesen normális és jogos amit érzel, és teljességgel feloldhatatlan is! Sajnos vagy szétmentek egy kis időre amíg kiélitek magatokat, vagy elkezditek az édes hármast. :) Szerintem a srác is szívesen kipróbálná egy másik puncival. :)
Vagy elismeritek egymás vágyait és megszokjátok azt h a másik szabadon rendelkezzen a testével, vagy marad a biztos komfort zóna és a vágyakozás.
Amúgy a svinger club se rossz ötlet.
Látatlanban én is szívesen kipróbálnám veled. :) Érdekes gondolat h milyen újat tudnánk egymásnak mutatni. :) Érdekes és izgató is lenne. :)
Akkor ő nem az igazi, hiába hazudod annak, mert fel sem merülne, hogy neked más kell.
Na pont ezért nem preferálom a szűz csajokat hosszú távra. Minden szép és jó, aztán jön a nem éltem ki magam duma. Ebből bizony szakítás vagy félrekúrás lesz.
én tudom,h mi a gondod neked
az,h nem volt rossz kapcsolatod,rossz élményed pasival,ezért nem tudod értékelni a jót
pont beszéltük egyszer barátommal,h csak az tudja igazán értékelni,akinek volt már rossz is
nekem volt a mostani barátom előtt 4 barátom,úgy érzem,h nekem ez elég volt "tapasztalat gyűjtésnek",nem vágyom senkihez a mostani helyett,és úgy érzem,h ő nekem az igazi,minden téren
de megértelek,nem tudod,h milyen mással,milyen rossz,és ahogy írtam,ezért is nem tudod teljes mértékben értékelni,ezzel nem megbántani akarlak,csak írom,h biztos ez motoszkál benned,h vajon mással milyen lenne kipróbálni
ilyenek az emberek mindig vágynak az újra,ha unod a mostanit,akkor csináld amit írtak,próbáljátok ki 3asban,2 csaj 1 fiú,2fiú 1 csaj felállásban,lehet,h megváltozik a nézeted :)
Okés 4 éve együtt vagytok de biztos nem Ő életed párja.
Biztosan lesz még nem 1 barátod :)
Addig meg élvezd ki a helyzetet a jelenlegi partnereddel :)
Nem késtél még le semmiről szóval nyugi van :)
Hasonlón mentem keresztül én is, csak én 15 évesen jöttem össze egy lánnyal, akivel 4 évig voltunk együtt. Idővel alábbhagy ez az érzés, hogy nem léted ki magad, és inkább örülsz majd annak, hogy ezeken nem kellett végigmenned. Ne parázz.
Saját tapasztalatból mondom, a "kiélés" mind fizikailag, mind érzelmileg baromira megterhelő. Ha csak ezért szakítanál vele, megbánnád. Ráadásul amint oda jutsz, hogy akkor most kiéled magad, rájössz, hogy erre neked egyáltalán nincs is szükséged, és majd kétségbeesetten keresed az új szerelmet, ami egy ilyen hosszú kapcsolat után borzasztó nehéz. Ha megtaláltad a nagy őt, örülj neki inkább, keveseknek adatik ez meg ilyen fiatalon. Ez egy hatalmas nagy áldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!