Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? -Vélemény?
15 éves vagyok és a Barátnőmmel találkoztam egy Fiúval (aki 18 éves) 2x . Már akkor tetszett..-De mondom őt is utoljára láttam,pedig nagyon szimpatikus volt,ahogy a szemembe nézett.Viszont egyszer elkezdett a napokban facebook-on bökdösni :D , és visszaböktem . Ez lejátszódott annyiszor hogy végül elkezdtünk beszélgetni.Jól megismertük egymást a hosszas beszélgetésekből.Bókolt sokat,ami nagyon jól esett.És mindig úgy köszön el hogy "sajnos" vagy hogy reméli hogy még sokat beszélhetünk,"puszis" fejet küld. . Mondta hogy még eddig nem volt komoly kapcsolata,és hogy majd egyszer talán mindkettőnknek lehet.Úgy vélem talán tetszhetem neki,nekem nagyon szimpatikus,kedves,aranyos.Mondta hogy nincs kivel moziba mennie " :/ " ..De én nem merem elhívni sehová..Pedig jó lenne vele kettesben bárhol .Pedig egy mozi jó lenne,egy romantikus féle . Az talán eredményezne valamit . Amúgy 15 éves korom ellenére felnőtt és érett gondolkodású vagyok,.. Ő most lett 18 éves . Félénk típus vagyok ilyen téren,de el tudnék vele képzelni mindent. ^^
Mit gondoltok kialakulhat valami?-barátnőm szerint igen .-De nem tudom..Így hogy nem kezdeményez,és én sem merek .Gondoltam arra hogy megkérem a barátnőmet,hogy kérdezze meg,de nem szeretnék csalódni.. :/
Mondjatok valamit amivel felkelthetném a figyelmét egy kicsit is,vagy helyeket ahol tudnánk egy jót beszélgetni..Amikor találkoztam vele 2x élőben,nem nagyon tudtam rá figyelni mert nem egyedül voltunk hanem többen,bár az első találkozásnál egymás szemébe néztünk egyszerre.Ott nagyon megtetszett.De a kérdés hogy ő vajon mit érez . Szerintetek ?
Kérlek értelmes válaszokat írjatok
Barmok, nem értem, mi kifogásotok van ellene, nem annyira hosszú, és bár nem mindenhol, még központozást is használ.
Amúgy pdig nyugodtan kezdeményezz. Nehogy azt gondolja, hogy távolságtartó vagy vele. Szerencsések vagytok.
Csak annyit írj neki hogy "Tetszel nekem, és... A többit találd ki! ;)"
Amúgy egy 15 éves punciért én is tepernék mint állat ha nem lennék foglalt! :)
Lehet, hogy hosszú lesz a válasz amit írok de ha már feltetted a kérdést olvasd el a válaszokat is.
1.
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
2.
Ne haragudj nem szeretnélek megbántani de most komolyan: ENNYIRE BALF*SZ VAGY? Tényleg nem bántásképpen de felsoroltál 1000+1 olyan dolgot ami azt bizonyítja, hogy tetszel neki és szeretne még jobban megismerni.
3.
"Amúgy 15 éves korom ellenére felnőtt és érett gondolkodású vagyok,.."
Elárulnád, hogy mégis miben felnőtt és érett a gondolkodásod? 15 évesen már illő lenne magadtól rájönni a válaszra (ami a kérdésedben benne is van egyébként) és nem GYIK-ra irkálni.
Én 18 vagyok mégsem mondom azt, hogy felnőtt meg érett a gondolkodásom. Nem vagyok felnőtt ahogy te sem! Amíg a legnagyobb problémád az, hogy reggel azért kell iskolakezdés előtt 1 órával hamarabb felkelned, hogy belődd a frizut meg felpakolj 1 kiló vakolat addig ne mond , hogy felnőttes gondolkodásod van.
Tényleg nem bántani akarlak. Ez az én véleményem bár lehet azért mert nekem 18 éves srácként nem az a legnagyobb problémám, hogy "Utálom a hétfőt", "Ne késsek suliból", stb hanem, hogy nyáron pl kitudjak menni németbe melózni mert tudom, hogy alám nem vágnak anyámék BMW-t meg nem tömik a zsebem deákbérlettel. :)
Nyugodtan lelehet pontozni amiért nem állok be a sorba azok közé akik leírják azt amit te, amiért nem azt hallod amit szeretnél.
Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!