Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Három kérdésem lenne:

1. Nagyon gáz osztálytárssal járni?

Mármint tetszik egy osztálytársam... és azt hiszem, eddig csak ő nem jött rá, hogy tetszik nekem, mert már többen is rákérdeztek, hogy tetszik-e nekem. De neki nem merem megmondani, csak célozgatok rá.

2. Gáz, ha egy kapcsolatban a lány pár centivel magasabb?

Mivel ez a fiú alacsonyabb nálam kb 5 cm-vel. Az gáz? Igazából nem is látszik annyira, hogy magasabb vagyok nála..

3. Honnan tudom, hogy tetszem egy fiúnak?

15/L

2011. dec. 23. 21:05
 1/4 Randy Orton ***** válasza:
15/L xD
2011. dec. 23. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:

1: Nem gáz, nyugodtan járj vele, nálunk is egy csomó osztályon belüli járás volt.

2: Nem gáz, legfeljebb majd ne vegyél magassarkú cipőt fel.

3: Ezt fogod tudni, a lányoknak erre van érzéke :)

Nos, ha téged néz, esetleg kacsint, vagy ilyenek, de biztos vannak nálam ezerszer járatosabb emberek is.

2011. dec. 23. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:

1. nem

2. kicsit

3. úgy hogy megkérdi hogy "jó a segged kő kóla?"

Ne legyetek már ilyen szerencsétlen balf.szok könyörgöm! Menj már oda hozzá amikor egyedül van és beszélgess vele!

2011. dec. 23. 21:49
 4/4 Ájron ***** válasza:

1.nem gáz

2.Nem hogy nem gáz, de nálam előny is.

3.Igen. :-P

2011. dec. 24. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!