Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a parom szilveszter ejjel?
elsonek : meg eleg fiatalok vagyunk
masodiknak : otelt h mivel lehetne kulonlegesebbe tenne? tanc kilove,nem vagyok elegedet a testemmel
vidd ágyba légy vad, és nagyon szexi. csinálj olyat amit eddig nem. adj bele mindent. 1 egetrengető kefélés mindig emlékezetes marad
ha ez nem tetszik öltözz be vminek pl: toronyóra. xD
Ne szexeljetek egyszer úgyis lesz olyan hogy egy héten többször fogjátok csinálni ;) inkább valami különlegeset (bocsi de nem tudok írni 5letet )
peddig nagyon megkoszonem ha lenne 5leted :D a sex is benne vn a pakliban de meg kene valami :)
nem lakunk egyutt de most par napra ( 31. 1. 2. ) kaptunk kolcson egy lakast
nagyon orvendunk neki
szoba jot mar koztunk h szeretnenk egyut furdeni
erre is gondoltam h meglepem egy furdovel
csak nem tudom hogy hogyan! nekem reggel lenne a legmegfelelob mert keson kelo s amig o felkel en addig elo tudnam kesziteni
peddig szerintem egy gyertyas furdozes este megfelelob de azt nem tudom hogy keszitsem elo h ne jojjon ra hogy keszulok valamire.Segitsetek!!!!! vagy mas 5leteket kernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!